Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 09/07/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Luca Iaconelli
  • 9 July 2021

Špica ljeta se bliži. Iako ipak nismo na razni prije pandemije, plesa u našoj regiji ne nedostaje. Provjerite naš izbor glazbenih događaja za nadolazeći vikend, 09., 10. i 11. srpanj/juli 2021.

Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad // 08.-11.07.
Exit Festival 2021

U četvrtak je krenuo 20. Exit Festival koji traje sve do nedjelje. Bogat elektronički program predvode David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Solomun, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, Paul van Dyk, Sepultura, Sheck Wess, 999999999 live, Dax J b2b Kobosil, Denis Sulta, Francois X, Juliana Huxtable, Laibach, Marko Nastić i mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji putem servisa festicket.

Jarun, Zagreb // 10.07.
Futurescope w/Jeff Mills

U subotu, od 17h, na Jarunu kreće još jedno ljetno izdanje Futurescopea, a ovaj put je glavni gost legendarni Jeff Mills, pored kojeg će nastupiti i Petar Dundov te DJ Jock i Shipe.

Ulaz: 150kn (entrio.hr).

Kulturno-informativni centar, Gospić // 10.07
Tesla Power of Lights

U subotu, povodom 165. godišnjice rođenja Nikole Tesle održat će se događanje Tesla Power of Lights. Tom prigodom u atriju gospićkog Kulturno informativnog centra će nastupiti Ian Pooley i Felver.

Ulaz: slobodan.

Tunel, Rijeka // 09.07.
Boom Bap!

U petak, od 19h, u riječkom Tunelu vas zabavlja DJ Fryer, u sklopu nove glazbene večeri Boom Bap!

Ulaz: slobodan.

The End, Novi Sad // 09.-12.07.
Festival After Party

Od petka do ponedjeljka, cjelodnevne festivalske after zabave održavaju se u novosadskom klubu The End. Kompletan program i raspored po danima provjerite na Facebook eventu.

Ulaz: 300-500rsd.

Masters, Zagreb // 09.07.
Cycle

Na terasu zagrebačkog Mastersa, ovog se petka navečer, vraća i serijal Cycle, a nastupaju rezidenti Jan Kinčl i Matija Duić

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...