Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 10/06/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 10 June 2022

Hrabro koračamo prema ljetu, a račune nam (baš kao nekad) mogu pomrsiti samo vremenske prilike. Provjerite kamo ovog petka, 10. i 11. lipnja/junija 2022...

Plaža Medane, Punat (otok Krk) // 10.06.
Mixmag Adria Outdoor Festival

U petak vas na Krku, na plaži Medane, u Puntu, od 19h očekuje vas Mixmag Adria Outdoor Festival i domaća DJ ekipa u sastavu: DJ Demian, PEZNT, Boo Dale, Ana Antonova i Amor.

Ulaz: 80kn

Peti Kupe, Zagreb // 10.-11.06.
Imogen Weekend Takeover

Ovog vikenda, Imogen Recordings zaposjeda Peti Kupe. Uoči izlaska novih izdanja, za zabavu se brine cijela plejada house majstora: Jimpster, Ian Pooley, Charles Webster, Don Carlos, Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Ulaz: 80kn dnevna / 120kn vikend.

Steel, Rovinj // 10.06.
Night Light Records Showcase

U rovinjski Steel, u petak stiže ekipa iz Night Light Recordsa: Mladen Tomić i Siniša Tamamović. Tu su i rezidenti Adoo i Tomo In Der Muhlen te Kel Klesinger i Pico Chaveze. Program počinje u 22h.

Ulaz: 85kn.

Crkva, Rijeka // 11.06.
Outside Connection Showcase

U Crkvi se, u subotu, pleše u techno ritmu, uz produženo radno vrijeme do 10h. Nastupaju: Tias, Eneix, IC, REC i Special Guest (RJ). Tulum kreće u 23h.

Ulaz: 30kn.

Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek // 11.06.
Drito iz Osijeka

U dvorištu osječkog PTF-a, u subotu, od 19h, očekuje vas bogati glazbeni program. Zabavljakju vas Z++, Krankšvester, Vojko V, Grše, Hiljson Mandela, TTM i brojni drugi.

Ulaz: 120kn.

Exit, Osijek // 11.06.
Temptation & VuBass

U subotu, u osječki Exit, u organizaciji Temptationa i VuBassa, stižu Petar Dundov, Milo Raad, Xenex, Tom Spock, Recoil, Kula, Leeks, Fullstep Phil i Shizzla. Party na dva floora kreće u 22h.

Ulaz: 80kn.

Barutana, Beograd // 10.06.
Roni Size & LTJ Bukem + Dynamite MC

U petak, poslastica u Barutan: gostovanje Ronija Sizea, LTJ Bukema i Dynamite MC. Pored gostiju, tu su i Rahmanee, Side 1, Bitz i Edge MC. Program kreće u 23h.

Ulaz: 990rsd.

Drugstore, Beograd // 10.06.
Scratchclart, Feloneezy, Dothemath & Cuban Chamber of Commerce

U Drugstore, u petak stižu Scratchclart aka Scratch DVA (NTS / Hyperdub, London), Feloneezy, Dothemath & Cuban Chamber of Commerce. Program počinje u 23h.

Ulaz: TBA.

K4, Ljubljana // 10.06.
Elevate x MENT Takeover

U K4, u petak, MENT Ljubljana i Elevate Festival dovode brojne glazbene goste: Awo Ojiji (AT), C.O.R.N.! (AT), Dorian Concept (AT), dvidevat (SI), Fingers Of God (AT), Franjazzco (AT), Katcha (SI), Mika Oki (BE), Olgica (RS), Titus Probst (AT) i Uschi Ultra (AT)

Ulaz: 20eur.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...