Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Hrabro koračamo u još jedan srpanjski vikend

  • Mixmag Adria I Foto: Artem Beliaikin
  • 10 July 2020

Pandemija i dalje prijeti našoj regiji, temperature rastu, a situacija s glazbenim događajima je daleko od stabilne i pouzdane.

Ipak, društveni život nekako ipak nastoji opstati, stoga vam donosimo još jedan pregled događaja u regiji za 10. i 11. srpanj/jul 2020.

Depo, Zagreb // 11.07.
TJNS & Elektron

U subotu, od 23 do 06, u Depou snage udružuju TJNS i Elektron, uz nastupe: Adoo, Tomo in der Muhlen, Teo Harouda, Driverr, Beatriss, Sandro Stehlik.

Ulaz: 30/40kn.

Tehnički muzej, Zagreb // 11.07.
Graffiti na Gradele vol.2

U subotu, već od 15h, u sklopu Ljeta u Tehničkom, zabavlja vas ekipa Grafitti na Gradele: TIKACH i Graffiti jam:☓ Sarme1 ☓ CHEZ 186 ☓ Lunar ☓ Askte ☓ Chat ☓ Poster ☓ Neea ☓ Kexer ☓ Rote ☓ Wasap ☓ Botro

Ulaz: slobodan.

Steel, Rovinj // 10.07.
Eric Sneo

U petak, u rovinjski Steel stiže poznati njemački techno DJ i producent Eric Sneo. Pored Erica će nastupiti i Alen Sforzina, Adoo i Tomo in der Muhlen.

Ulaz: 50kn pretprodaja/70kn na dan eventa.

Ultra Europe // 10.07.
Marshmello live streaming

Ultra Europe, ovog vikenda priređuje streaming serijal izvođača koji su ovog ljeta trebali nastupati u Splitu, na Ultra Europe 2020. U petak je na rasporedu jedan od glavnih gostiju festivala, Marshmello. Streaming možete pratiti putem Facebook livea ili stranice Ultra Europe.

Fort Punta Christo, Pula // 11.07.
Summer Opening

Fort Punta Christo ovog ljeta ipak otvara svoja vrata te, u subotu, priprema zabavu na tri floora: Life Celebration trance, Bass Station i Christo's house. Program traje od 22h do 06h.

Ulaz: 50kn.

Silver & Smoke // 10.07.
Ena Smajic & Tasya

Sarajevski Silver & Smoke, u petak od 16h do 24h, priprema zabavu za ograničen broj gostiju. Za glazbu se brinu Ena Smajic & Tasya.

Ulaz: 5km.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...