Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 10/09/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 10 September 2021

Kreće klupska sezona! Ili je bar nekako slično glasio naslov pregleda vikend događaja početkom 9.mj., prije 2020.godine. Nažalost, unatoč tome što je ljeto 2021. bilo puno plesnije od 2020., zasad još uvijek nismo u poziciji samouvjereno najaviti start clubbinga i očekivati slične okolnosti kao ljetos. Doduše, u nekim dijelovima naše regije, klupski su događaji već vrlo optimistično krenuli, dok u nekim drugim krajevima još nema niti konkretnog plana kad će krenuti. Mi se ipak nekako nadamo da bi se odluke oko uvjeta poslovanja mogle definirati do kraja ovog mjeseca. A za vas koji nemate strpljenja za to, provjerite naše preporuke kako provesti 10. i 11. rujan/septembar 2021.

The Garden, Tisno // 09.-13.09.
Outlook Festival

Ako vam se još ne da razmišljati o povratku u klubove, vikend u Tisnom je pun pogodak. Legendarni Outlook Festival na rasporedu je od četvrtka do ponedjeljka. Bogat glazbeni program predvode velika imena bass scene: Fabio & Grooverider, Zed Bias, Noisia, Chase & Status, Mala, Deadbeat & Tikiman, Metalheadz, Mungo's Hi Fi i brojni drugi.

Ulaznice: Službene stranice Outlook Festivala

Komiža, otok Vis // 08.-12.09.
Goulash Disko Festival

Ovog se vikenda, nakon prošlogodišnje paute, na otok Vis vraća i Goulash Disko. Festival je krenuo već u srijedu, a traje do nedjelje. Festival se ove godine odlučio za neuobičajen pristup glazbenom dijelu programa. Unaprijed nije najavljeno nijedno ime, a glazbenici su se mogli prijaviti za nastup putem Facebook eventa, na kojem se, na dnevnoj bazi objavljuje i ažurira glazbeni program.

Ulaznice: entrio.hr

AKC Metelkova, Ljubljana // 07.-11.09.
28. Obletnica AKC Metelkove mesta

Napokon i jedan značajan događaj u Ljubljani. AKC Metelkova, od utorka do subote obilježava 28. godišnjicu, a raznovrstan umjetnički program se odvija na više lokacija, već od poslijepodnevnih sati. Između ostalih gostuju: Nipplepeople & DJ Elovetric, AKA Neomi & DJ Lara, Masayah & DJ Lili Put Put i mnogi dr.

Silver & Smoke, Sarajevo // 11.09.
Petar Dundov

U subotu, u sarajevski klub Silver & Smoke, stiže zagrebački DJ i producent Petar Dundov. Uz Dundova još nastupaju i Alexander De Funk i Eela. Program počinje u 22h.

Ulaznice: na ulazu kluba.

Barutana, Beograd // 10.09.
Folamour

U Barutani, u petak gostuje popularni francuski DJ i producent Folamour, pored kojeg će nastupiti i Marko Milosavljević te DJ Marquez V. Program počinje u 23h.

Ulaznice: cooltix.rs.

Savski nasip Jankomir, Zagreb // 11.09.
Zagreb Calling

U subotu, s početkom u 22h, na dvije pozornice će se održati Zagreb Calling / The Spirits, a nastupaju: Insolate, F.O.R.M. live, Teo Harouda, Trick-C, Dante Benami, Vedran. Teychee, Lalita Kali, Alen Merdan, Cevi i dr.

Ulaznice: 40kn.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...