Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše tjedne preporuke za dobar provod (11. - 14.07.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Tech Room
  • 11 July 2019

Festivali, open-air eventi, boat-partyji, a ima i finog clubbinga...U danima pred nama za svakog će se naći ponešto, a ovo je naš odabir događanja koja vam preporučamo za kraj ovog tjedna, od 11. do 14. srpnja / jula.

The Garden, Tisno
Hospitality On The Beach (11. - 15.07.)

Ljeto u The Garden Resortu e nastavlja uz drugo po redu izdanje ovog drum'n'bass festivala. Kroz pet dana festivalskim pozornicama proći će veliki broj kvalitetnih d'n'b imena, među kojima su kao headlineri istaknuti Andy C, Noisia, High Contrast, DJ Hype, Kings of the Rollers, Danny Byrd...

Park mladeži, Split
Ultra Europe (12. - 14.07.)

Ovog vikenda Split će još jednom biti obojan svjetlima Ultra Europe reflektora. Šarolika zvučna imena stat će na velebnu festivalsku pozornicu, a nama je svakako interesantan Resistance stage, koji će ugostiti imena kao što su Adam Beyer, Maceo Plex, Richie Hawtin, Marco Carola, Carl Cox, Jamie Jones...

Aquarius Klub, Zagreb
ACME Open Air w/ ANCUT (12.07.)

ACME serijal za svoje ljetno izdanje na terasi Aquariusa že prirediti open-air event, u sklopu kojeg će ugostiti talijanskog mastering inžinjera i vinyl cuttera te vlasnika Analogcut Mastering pogona - Marca Pellegrina, poznatijeg kao ANCUT! Osim muzičkog inžinjeringa vodi i popularnu izdavačku kuću Discarded Gems, pa u njegovom setu možete očekivati pozamašan broj neobjavljenih pjesama te mali postotak točnog shazamanja. Domažin večeri je Mimi (Ekstrakt).

Upad: 50 / 70 kn

Crikvenica
DND Seawaves 2019 (13.07.)

Deep’n’Delicious kolektiv i ove godine organizira sve zamjećeniju jednodnevnu party-plovidbu! Ovogodišnje izdanje Seawaves morske avanture održat će se u subotu, 13. srpnja, a na palubi broda tj. za deckovima naći će se Lale (Happy People, BG), Marcel (Liminal) i DND domaćini - Herya i Bronski! Mirno vam more!

Upad: 160 / 200 kn (Upad na event funkcionira isključivo na popis i broj pozivnica ograničen je kapacitetom broda.)

Barutana, Beograd
Guy J & Guy Mantzur (13.07.)

Vodeća DJ i producentska imena izraelske elektronske scene - Guy J (Lost & Found) i Guy Mantzur (Plattenbank), ovom će prilikom nastupiti pred beogradskom publikom i predstaviti svoj neponovljivi progressive zvuk. Podršku pruža Igor D.

Upad: 790 / 1190 rsd

Fort Bourguignon, Pula
TJNS pres Fort Bourguignon w/ Du'ArT (13.07.)

Temelje ove pulske tvrđave ovom prigodom će protresti portugalski maestro techno scene - Du’Art, kojem se na njegovoj ruti gostujućih postaja konačno našla i Istra. Event organizira Techno je na selu kolektiv, a za deckovima podršku pružaju i Adoo, Tias, Rich Bebetto, Karamatich i Driverr.

Upad: 100 / 120 kn

Boogaloo, Zagreb
Tech Room / E-Base B-Day (13.07.)

Kratko i jasno, pokretač Tech Room serijala - E-Base, slavi rođendan, stoga je ovom prigodom i prepoznati event u znaku rođendanskog slavlja! Uz domaćina i slavljenika večeri, za dobre zvukove brinut će i Diogen b2b GoGy, Pintha Indahouse i DJ Yapa.

Next Page
Loading...
Loading...