Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Novi vikend, nove preporuke za dobar provod na eventima diljem regije (13. & 14.12.)

  • Mixmag Adria I Foto: Future Scope Facebook
  • 13 December 2019

Sredina posljednjeg mjeseca u godini donosi novi niz izvrsnih evenata diljem regije, a samim time i mi donosimo novi pregled događanja koje vrijedi posjetiti ovog vikenda pred nama, 13. i 14. prosinca/decembra. Nove redakcijske preporuke su u nastavku - na vama je da odaberete, i uživate!

Podmornica, Zagreb
Imogen Recordings w/ Rainer Trüby (13.12.)

Rainer Trüby obišao je i još obilazi cijeli svijet šireći svoju viziju dobre glazbe. Učinit će to ponovo u Zagrebu već 13. prosinca na novom tulumu Imogen Recordingsa. Već više od 20 godina je na sceni, a toliko traje i njegova klupska večer Root Down u Freiburgu. Jedna je od prvih uzdanica znamenite etikete Compost, a veliki je obol dao i svojm freestyle projektom Trüby Trio kojim je udario temelje nu jazz sceni. Domaćini večeri su vodeća imena Imogen Recordings etikete, Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Central The Club, Split
David Penn (13.12.)

Španjolska house-ikona David Penn ovog petka stiže u splitski Central The Club, a sa sobom donosi selekciju ispunjenu nizom izvrsnih izdanja objavljivanih redom na etiketama kao što su Defected, RH2, Glasgow Underground, Glitterbox... Lokalnu podršku pružaju Wekingz i Jakir.

DEPO klub, Zagreb
Damir Ludvig 100% Vinyl (13.12.)

Srijedom nam selektira Vinyl tjedna, zatim nam kreira mjesečni Top 10 pregled ponajboljih regionalnih techno izdanja, a ovog petka će se pobrinuti i za izvrsnu all-nighter večer i probranu selekciju finih zvukova iz svoje bogate vinilne kolekcije. Ukratko, Damir Ludvig vrti vinile čitavu noć u zagrebačkom DEPO klubu!

Boogaloo, Zagreb
Future Scope w/ Matador (14.12.)

Posljednje veliko Future Scope izdanje u tekućoj godini rezervirano je za premijeran dolazak jednog od najtraženijeg live izvođača današnjice - Matadora. Rođen u Dublinu u Irskoj, Gavin Lynch a.k.a. Matador je autentični predstavnik sjevernjačkog utjecaja na elektronsku muziku, koji u svojim setovima preferira zvuk inspiriran kultnim muzičkim izdanjima raznovrsnih žanrova. Event će se održati na dva floora, a uz glavnog gosta večeri, za deckovima će se naći i Seraphim Codex, Herya, Shipe, Mozer i Yesh.

EPIC, Osijek
Ground Zero w/ MARY (14.12.)

Pionir hrvatske elektroničke scene s više od 25 godina iskustva muziciranja - DJ Mary, glavni je gost nove Ground Zero clubbing epizode, koja će se ove subote održati u osječkom klubu EPIC. Uz njega, za deckovima će se naći i trojac rezidenata - Den, Fixsell i Krpa.

Upad: 40/50 kn

Luka Beograd
Apgrade with Kiasmos (DJ set) (14.12.)

Nova Apgrade epizoda ovom će prilikom ugostiti Kiasmos, islandski projekt koji već nekoliko godina nosi titulu najinovativnijih novih imena na elektronskoj sceni. Duo Kiasmos čine Olafur Arnalds i DJ Janus Rasmussen, a ovom prigodom će se predstaviti u DJ setu. Domaću podršku pružaju Bokee i Coeus.

Upad: 800 rsd

Crkva, Rijeka
Audiologija w/ Alen Sforzina (14.12.)

Riječka Crkva ove će subote ugostiti program Audiologija, u sklopu kojeg će se za DJ pultom naći dvoje iskusnih imena domaće clubbing scene - Alen Sforzina, glazbenik, DJ, producent, inženjer i dizajner zvuka te Dalibor Brkić aka Mystic, glazbenik, DJ, producent.

Upad: 40 kn

Zenta Club, Split
Underwater w/ Outcome (14.12.)

Na trećoj i ujedno posljednoj Underwater noći u 2019. godini gosti večeri bit će Outcome, duo koji trenutno slovi kao jedno od vodećih regionalnih imena kada su u pitanju melodični techno i house zvuk. Uz Outcome, nastupit će i Underwater rezidenti Marko Felinger i Antonio Jukić, i to u back2back izdanju.

Upad: 50 kn

half, Beograd
Mihai Popoviciu (14.12.)

Jedno od vodećih imena rumunjske elektroničke scene, DJ i producent Mihai Popoviciu nakon dužeg vremena ponovno nastupa u Beogradu, i to u specijalnom extended-set izdanju. Domaću podršku pružaju Runy i Novak.

Upad: 890 rsd

Trezor, Sarajevo
Decibel: Mladen Tomic all night long (14.12.)

Sarajevski klub Trezor nastavlja s programom svojih all-night setova, a tom prigodom će za svojim deckovima ugostiti Mladena Tomića, jako nam dobro poznato ime regionalne clubbing scene.

Upad: 10/15 km

(Naslovna fotografija: Future Scope Facebook)

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...