Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo novi pregled događanja u regiji ovog vikenda (14. & 15.02.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (Brandon Erlinger)
  • 14 February 2020

Vikend je pred nama, stoga je vrijeme za još jedan pregled najznačajnijih klupskih događaja iz regije! Zagreb, Rijeka, Osijek, Beograd, Novi Sad, Ljubljana... Potrudili smo se izdvojiti i preporučiti neke lokacije za dobar provod i ovog vikenda, 14. i 15. veljače / februara. Uživajte!

Boogaloo, Zagreb // 14.02.
David Morales

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a, house legenda i dobitnik Grammyja David Morales, vraća se nakon tri godine u zagrebački klub Boogaloo. Valentinovo se može provesti na razne načine, ali uz ovog ljubimca domaće publike dobar party je zagarantiran do ranog jutra.

Ulaz: Pretprodaja 90kn, na vratima 120kn

AKC Attack, Zagreb // 14.02.
No Balance

No Balance uskoro će proslaviti svoju petu godišnjicu, ali prije objave tko im stiže u goste, startat će godinu s lokalnim imenim: Babilonska, Kommoda, Microslav & Lilacube.

Ulaz: 40kn

Ex port Delta, Rijeka // 15.02.
Carnival DJ session: SLAM (UK)

Stuart McMilan i Orde Meikle poznatiji kao SLAM, headlineri su ovogodišnjeg Carnival DJ sessiona u Rijeci. Pored gostiju, nastupaju i Lemon, Mark Ash, Ana Antonova Adoo i Marcel, uz službeni after-party u klubu Crkva.

Ulaz: slobodan

Half, Beograd // 14.02.
After Affair vs Kristijan Molnar

Za sve zaljubljene i ostale koji se tako osjećajuj After Affair i Kristijan Molnar spremaju specijalan desetosatni triple back to back set! After Affair trenutno je najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac koji čine Bonjasky i Ivan Z, a Kristijan Molnar jedan od najtraženijih srpskih DJ-a i miljenik klupske publike.

Ulaz: 500rsd

Kolektor, Podgorica // 14.02.
Anja Schneider

Prva dama berlinske elektronske scene, Anja Schneider dolazi u Podgoricu, u sklopu programa Konektor kojeg podržava i grad Podgorica. Gostovanje Anje Schneider prvo je u nizu ovogodišnjih Konektora u podgoričkom klubu Kolektor.

Ulaz: 10€

Silver & Smoke, Sarajevo // 14.02.
Lawrence Klein

Za Valentinovo u sarajevski Silver & Smoke stiže Lawrence Klein iz šibenskog kolektiva Rat Cat, a za pultom će mu se pridružiti Forniva, rezident DJ kluba.

Ulaz: slobodan

Masters, Zagreb // 15.02.
Casa: Delfonic

Casa u Masters dovodi gosta iz Berlina, Marcusa Lindera a.k.a. Delfonica, iskusnog DJ-a, poznatog po svom kultnom record shopu OYE i petogodišnjoj rezidenciji u klubu ICON. Delfonic trenutno radi kao rezident DJ u berlinskom Paloma Baru i klubu Gretchen, uz redovita gostovanja u klubovima Salon zur wilden Renate, Heideglühen, Toy Tonic Jams itd.

Ulaz: 50kn prije 00h, 60kn nakon 00h

Paromin, Zagreb // 14.02.
Schlag: Mapalma, Satarasxz

Nakon lansiranja prvog eventa s tajvanskom glazbenicom Soniom Calico, ovaj put, Schlag dovodi talentiranu domaću producenticu i DJ-icu Mapalmu te elektro synth kolektiv Satarasxz.

Ulaz: 30kn (23 - 01h), 50kn (01 - 07h)

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...