Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 14/05/2021

Prvi put, nakon 11/2020, u vikend preporukama i jedan ''in person'' događaj

  • Mixmag Adria I Foto: Rinke Dohmen
  • 14 May 2021

Prošlog petka smo nagovijestili mogućnost da bi se, među vikend preporukama, uskoro mogao naći i poneki ''in person'' događaj. I taj vikend je stigao! S velikim zadovoljstvom najavljujemo prve kombinirane vikend preporuke, u kojima će vas čekati naš izbor online događaja, kao i mjesta za klasični izlazak, nakon dužeg izbivanja. Za početak, provjerimo što nas, u regiji, očekuje ovog vikenda, 14., 15. i 16. svibnja/maja 2021.

United We Stream Balkan X Mixmag Adria // 15.05.
Selected Sessions

Ove subote, 15.svibnja s početkom u 19h, United We Stream Balkan, u suradnji s Mixmag Adrijom, pripremio je Selected Sessions - selekciju DJ-a iz dosadašnjih streamova s novim, neobjavljenim sadržajem, kojom će seb obilježiti zatvaranje prve faze ovog, popularnog online programa.

19.00 Blacksoul / PEZNT - Hrvatska
20.00 84Bit / Crna Gora
21.00 Andrej Jelic / Bosna i Hercegovina
22.00 Kristijan Molnar - Srbija
23.00 BeatMyth - Slovenija

Ulaz: slobodan.

Tunel, Rijeka // 15.05.
Atje w/ Andrea Ljekaj

U sobotu, od 16h do 22h, u Tunelu kreće novi program Atje, a glazbu bira Andrea Ljekaj. Događaj je otvoren za posljetitelje.

Ulaz: slobodan.

Pločnik, zagreb // 14.05.
Zvuci dnevne sobe w/Chewing Gum

U Zvucima dnevne sobe večeras slušajte Chewing Gum, četveročlani tim, formiran početkom 2018., s ciljem promocije urbane kulture, glazbe i umjetnosti. Chewing Gum-ovci glazbeni naglasak stavljaju na hip hop i RnB '90-ih i 2000-ih uz dozu new age RnB-a, neo-soula, garagea i trapa.

Ulaz: slobodan.

India Covid-19 Relief // 15.-17.05.
48-Hour Radio Fundraiser

Dobrotvorni 48-satni stream za pomoć oboljelima od COVID-a u Indiju treaje od subote do ponedjeljka, a bogat glazbeni program predvode Coldcut, DJ Vadim, Photonz, Zed Bias, Daedelus, Emptyset, Daisuke Tanabe, Bok Bok, Danny Scrilla, Eomac, Jacques Greene, Sinistarr i dr.

Ulaz: donacije.

CDV.TV live // 16.05.
Argenis Brito, Miguel Noya & Miguel Toro

Berlinski Club De Visionaire, u nedjelju navečer, prenosi session južnoameričkih glazbenika i naturaliziranih Berlinaca Argenisa Brita, Miguela Noyu & Miguela Tora.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...