Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Sredina kolovoza ponovno prkosi pandemiji

  • Mixmag Adria I Foto: Simone Fischer
  • 14 August 2020

Ni sredina kolovoza ne donosi stabilizaciju oko koronavirusa. Čak štoviše, stožeri zaduženi za zaštitne mjere ponovno su se obrušili na glazbene događaje, klubove i mlade koji se ondje zabavljaju, stoga se neizvjesnost, nažalost, nastavlja i dalje.

Ovim putem odajemo priznanje svima koji su ipak odlučili održati kontinuitet ljetnih zabava, na njihovim čeličnim živcima i odvažnosti. Donosimo vam još jedan pregled glazbenih događaja u regiji za 14. i 15. kolovoza/avgusta 2020.

Tehnički muzej, Zagreb // 15.8.
Ljeto u Tehničkom: You Are We x ReLeaf Yourself

Ljeto u Tehničkom, ove subote, od 17 do 23h, predstavlja glazbeni program i izložbu You Are We x ReLeaf Yourself, a nastupaju Jogurt (VHS, Zg), Ufos Sakiris (Zg) i Lazo (You Are We, Zg), uz izložbu ReLeafMe Pop Up "The story of Leaf".

Ulaz: slobodan.

Steel, Rovinj // 14.08.
Technosteel w/Umek

U petak, u rovinjski Steel, stiže slovenska techno legenda Umek, uz kojeg će nastupiti i Adoo te Tomo in der Muhlen. Događaj se održava u smanjenom kapacitetu kluba, a sve informacije oko zaštitnih mjera i ulaza saznajte na službenom Facebook eventu.

Dimension Festival // 13.08. - 17.08.
Live Stream event

Od 13. do 17.kolovoza Dimensions Festival je pripremio live stream program kojeg možete pratiti putem LINKA, uz besplatnu registraciju.

Dubioza bar, Osijek // 15.08.
Soundscape vol.3

Na terasi bara Dubioza, u subotu se održava Soundscape col.3 (b2b edition), uz nastupe Xenec vs Karlo M, Tom Spock vs Rigi, Recoil vs DJGK. Događaj se održava u smanjenom kapacitetu.

Ulaz: 50kn.

Sky Lounge, Courtyard by Marriott, Sarajevo // 14.08.
S1 Neon City

Večeras kreće S1 Neon City, rooftop zabave s krova Hotela Courtyard by Marriott, gdje se nalazi Signature Sky Lounge S-One, a koji će ugostiti glazbeni program svake večeri, tijekom trajanja 26. Sarajevo Film Festivala, sve do 21. kolovoza. Program otvaraju Nadežda Dimitrijević, Faris Lukovac te, premijerno Kazumi i Indy Rose. Ulaznice su u prodaji putem sustava kupikartu.ba.

Kaštel, Pula // 15.08.
BSH Castello di Pola

Na pulskom Kaštelu, u subotu, od 18h, BSH predstavlja glazbeni program uz nastupe DJ-a: Mike Vale, Aney F., Tomo in der Muhlen, Marin Biocic, Pablo Panda, Aldo Morro. Ulaznice su u prodaji putem sustava entrio.hr.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...