Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag vikend preporuke 14/10/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 14 October 2022

Regija i ovog vikenda obiluje zanimljivim glazbenim događajima. Neovisno o tome jeste li raspoloženi za pravi rejv za 1000+ ljudi i skakanjem do jutra, nešto intimniji clubbing za sladokusce ili neobavezni izlazak na piće uz dobru glazbu, na raspolaganju vam je bogat izbor. Dio posla smo odradili za vas i, ponovno, izdvojili neke od najzanimljivijih događaja. Provjerite naš izubor za nadolazeći petak i subotu, 14. i 15. listopad/oktobar 2022...

The Best Venue Hall, Zagreb // 15.10.
THE BEST Reunion Festival

Ove subote, elektronička se glazba vraća u Best, kroz Reunion Perfectiona, Kraljevstva, Astralisa i Body & Soul, a na kojem će nastupiti zagrebački DJi koji su, nekoć, predstavljali ove clubbing brendove. Program kreće u 23h i traje sve do 12h.

Ulaznice: 150kn.

Boogaloo, Zagreb // 15.10.
Legendary pres. Andrew Rayel : Find Your Harmony

Nakon dvije godine, Legendary se vraća u Boogaloo, a gostuje Andrew Rayel uz postavu Find You Harmony koncepta, a pored njega i Craig Connelly te Corti Organ, Bogdan Vix, Robbie Seed i Acruz.

Ulaznice: 180kn.

Peti Kupe, Zagreb // 14.10.
Stereotip w/ Curses, Cormac, Johana, Felver

U Petom Kupeu, u petak, ponovno kreće popularni serijal Stereotip. Glavni gost je Curses, glazbenik iz NYC, a tu je i Irac s berlinskom adresom, Cormac, beogradska DJica Johana te Felver.

Ulaznice: 200kn

AKC Medika / Attack, Zagreb // 14.10.
PISTOLERO w/ VOLSTER [Secession / Out Of Place / TRAUM]

U klub Attack (AKC Medika), u petak, na novi Pistolero tulumj, stiže osječki producent i DJ Volster. Podrška će mu biti Pistolero DJ tim Haktal, Zmayo i VJ Wild Bronco & DeltaProcess (ITA).

Ulaznice: 45kn pretprodaja / 60kn na ulazu.

Pogon Kulture, Rijeka // 15.10.
Press Play: Season Opening w/ Mike Vale

U subotu, svoju zimsku sezonu u riječkom Pogonu Kulture, otvara Press Play, uz gostovanje Mikea Valea. Nastupaju i rezidenti Press Playa: Bruns Lay, Grenco i Recep.

Ulaznice: 50kn.

Epic, Osijek // 15.10.
koncept //: Sev Dah (Proletarijat, Mote-Evolver| Helsinborg/SWE)

U osječkom Epicu kreće nova klupska večer pod naslovom koncept, a gostuju Sev Dah, Sarajlija s adresom u Švedskom Helsinborgu, Teo Harouda, rezident Depo kluba te Sub Effect i Dino Vukovac.

Ulaznice: 50kn prije 00h / 70kn nakon 00h.

20/44, Beograd // 14.10.
Redleg On A Roll (NL), Phillie P, Little Lu, DJ Mihajlo

U petak, u klubu 20/44, gostuje nizozemski DJ Redleg On A Roll (Radio Tempo Não Pára), uz podršku domaće ekipe: Phillie P, Little Lu, DJ Mihajlo.

Ulaznice: 500rsd.

half, Beograd // 15.10.
Happy People having Serious Fun at half with Eddie Richards

U subotu, u halfu vas zabavlja Happy People ekipa, odnosno Lale, Lukavi i Cosmic Eve, a u goste im stiže legendarni Eddie Richards.

Ulaznice: 1000rsd.

Trezor, Sarajevo // 14.10.
Decibel: the last episode w/ François X & Nihad Tule

U Trezoru, u petak, gostuju pariški DJ i producent François X (XX LAB / DM3D) i Nihad Tule (Sloboda). Nastupaju i rezidenti kluba Edib D i Adnoir.

Ulaznice: 19bam pretprodaja / 25bam na ulazu.

K4, Ljubljana // 14.10.
KNAUF opening w/ Nørbak (HAYES, PoleGroup, Warm Up)

U petak, u klubu K4, na rasporedu je prvi KNAUF party, na kojem nastupa portugalski techno pulen, Nørbak, dok domaći ekipu čine dvidevat, Tritch, RSN i Sunneh.

Ulaznice: 10eur pretprodaja / 12eur do 00h / 15eur nakon 00h.

Publika bar, Ljubljana // 15.10.
SOLVD w/ Cristi Cons (RO; Amphia)

U ljubljanskom Publika baru, u subotu je na programu SOLVD, uz gostovanje rumunjskog producenta/DJa Cristija Consa. Nastupaju još i Alex Ranerro b2b Teo,
Adonov i Lakmi.

Ulaznice: 15eur pretprodaja / 18eur do 01h / 20eur nakon 01h.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...