Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 16/07/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Wendi Wei
  • 16 July 2021

Posljednjih dana nas mediji, nažalost, ponovno bombardiraju lošim vijestima o novoj eskalaciji pandemije u nekim dijelovima svijeta. Zboga toga su i, u našoj regiji, pojačane mjere opreza, a lokalno su, u nekim krajevima, vraćene i epidemiološke mjere koje su vrijedile prije ljeta. Neki glazbeni događaji su odgođeni, a neki će se održati po pravilnicima koji se ažuriraju na dnevnoj bazi. Provjerite kuda možete ovog vikenda, 16., 17. i 18. srpnja/julija 2021.

Martinska, Šibenik // 15.-18.07.
Seasplash Festival

U četvrtak je krenuo još jedan Seasplash Festival, ukupno 19. po redu, a drugi u tzv. Corona Editionu. Program na tri pozornice predvode Alejuandro Buendija i Sinovi, Sassja, Haris Pilton, Brain Holidays, Banana Zvuk i drugi.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio.

Fort Bourguignon, Pula // 17.07.
Steel & TJNS w/ Du'Art

U subotu, u pulskom Fort Bourguignonu, klub Steel i kolektiv TJNS predstavljaju portugalskog DJ-a Du'Arta, pored kojeg nastupaju Tomo In Der Muhlen, Adoo, Driverr i Kell Klesinger.

Ulaz: 150kn.

Punat, Krk // 16.-17.07.
Beatpoint Festival

Na plaži Medane, u Puntu, na otoku Krku, ovog se vikenda održava Beatpoint Festival. Dvodnevni program predvode Christian Varela, DJ Rush, Du'Art, J.Fernandes, Petar Dundov, DJ Ogi i mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio i Eventim.

Galerija ŠKUC, Ljubljana // 16.07.
Chilli Space

Nakon dužeg vremena, najavljujemo jedan glazbeni event u Ljubljani. U petak, od 19h, u vrtu galerije ŠKUC, održat će se povratničko izdanje programa Chilli Space uz live nastup Petera Jenka i DJ set Dojaje.

Ulaz: slobodan.

Drugstore, Beograd // 16.07.
Souci, Mathis Ruffing, Feloneezy, Andria & Cuban Chamber of Commerce

U petak u Drugstoreu raskošna glazbena noć uz b2b nastup gostiju iz Berlina: Souci & Mathis Ruffing i domaću podršku: Feloneezy, Andria & Cuban Chamber of Commerce.

Ulaz: 500rsd.

Masters, Zagreb // 16.07.
Borut Cvajner & Mimi

U petak, od 20h, na terasi zagrebačkog Mastersa, zabavlja vas zagrebačko-pulski DJ tandem: Mimi i Borut Cvajner

Ulaz: 50kn.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...