Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo nove preporuke događanja u regiji (17. - 18.01.)

  • Mixmag Adria I Foto: Future Scope Facebook
  • 17 January 2020

Pregledali smo kakav se sve rejv nudi u regiji ovog petka i subote, 17. i 18. siječnja / januara te probranu selekciju posložili u nove tjedne vikend preporuke. Uživajte, plešite!

Boogaloo, Zagreb // 17.01.
Ian Pooley

Iskusni i cijenjeni house producent Ian Pooley vraća se pred zagrebačku publiku, prirediti finu clubbing poslasticu u Boogaloo klubu. Dva desetljeća njegove plodonosne karijere te bezbrojna vlastita izdanja, kao i remixevi za imena kao što su Daft Punk, Deee-Lite i Carl Cox garantiraju plesnu večer, a za DJ pultom će mu se pridružiti i pionir hrvatske scene - Felver, osnivač i sudionik Stereotipa.

Upad: 60/80 kn

Masters, Zagreb // 17.01.
Brave w/ Le Chocolat Noir, Maja Pa, Ikonal

Brave kolektiv u zagrebački Masters donosi novu epizodu svog clubbing serijala. Kroz svoju večer nas vode rezidenti programa - Le Chocolat Noir, Maja Pa i Ikonal, koji najavljuju "prigodnu terapiju za liječenje zimske depresije".

Upad: 40/50 kn

Hype, Beograd // 17.01.
Wise D & Kobe

Producentski i DJ duo Wise D & Kobe jedno je od ključnih imena regionalne scene, a tome svjedoče brojni nastupi u Europi, kao i činjenica da su za Toolroom Records Marka Knighta do sada objavili sedam izdanja. Podršku pruža Nexie.

Manilla Caffe, Ljubljana // 17.01.
Confessions Special w/ Marko Nastić

Confessions serijal ovom prilikom obilježava 20. po redu izdanje, a u goste im stiže Marko Nastić. Uz njega, za deckovima će se naći i Wookie Woo, Chulliano Lexias, Rand Saego, Van der Urh i Miniva.

Upad: 10/15 EUR

Hangar – Sportski Aerodrom, Osijek // 18.01.
RE:CODE 1st Anniversary w/ Tom Hades

RE:CODE serijal započinje novu sezonu s trećim RC003 izdanje, a kako se događanje odvija točno na vikend kada je sve započelo 2019., ovom prilikom će proslaviti i svoj prvi rođendan programa. U ulozi gostiju večeri bit će belgijski DJ i producent Tom Hades te zagrebački artist F.O.R.M., dok su rezidenti večeri Xenex i Karlo M.

Upad: 60 kn

Crkva, Rijeka // 18.01.
Balance w/ Boo Dale

U novoj epizodi clubbing serijala Balance u riječku Crkvu stiže Boo Dale, u ulozi gosta večeri, a domaćini su Lemon INC, Mark Ash i Krekman.

(Naslovna fotografija: Future Scope Facebook)

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...