Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 17/06/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 17 June 2022

Od službenog početka ljeta dijeli nas svega nekoliko dana, no sudeći po tome gdje se i kako pleše, za nas je počelo već odavno. I za ovaj smo vikend pripremili naš izbor lokacija. Provjerite kamo ovog petka i subote, 17. i 18. lipnja/junija 2022...

Dva Osam // 18.06.
CYCLE w/ Marko Milosavljević, Jan Kinčl, Matija Duić, Lovro Baletić

U subotu, u klub Dva Osam, u sklopu serijala CYCLE, stiže beogradski DJ CYCLE Marko Milosavljević, a s njim i rezidencijalna ekipa: Jan Kinčl, Matija Duić, Lovro Baletić. Zabava kreće u 23h.

Ulaz: 50kn pretprodaja / 70kn na ulazu.

Medvedgrad, Zagreb // 18.06.
BSH Medvedgrad Fortress 2022 • Episode 02: Nic Fanciulli

BSH se vraća na tvrđavu Medvedgrad s drugim BSH Medvedgrad Fortress tulumom, na kojem gostuje Nic Fanciulli. Pored gosta, nastupaju i Yakka, Pablo Panda i Aldo Morro. Program kreće u 18h.

Ulaz: 150kn.

AKC Medika, Zagreb // 17.06.
VOLTA w/Slickback

Kolektiv VOLTA, ovog petka, u AKC Mediku (klub Attack), dovodi producenta/DJa iz Kenije, Slickbacka, s kojim će nastupiti i lilacube (NO BALANCE), ASU (VOLTA) i Varboska.

Ulaz: 50kn pretprodaja / 70kn na ulazu.

Titov trg, Rijeka // 18.06.
PRESS PLAY pres. MSQRD Open Air

U sklopu prvog ljetnog karnevala u Rijeci, na Titovom trgu se nastavlja tradicija karnevalskih partyja, a u subotu, od 16h, nastupaju: Tom Bug, Viktor, Soulfreq, Bruns Lay, Cashew, Elena Mikac, Crothentic i Recep.

Ulaz: slobodan.

Fort Bourguignon, Pula // 18.06.
Fort Bourguignon Season Opening with Axel Karakasis

U subotu, vrata otvara i Fort Bourguignon, uz gostovanje Axela Karakasisa. Uz gosta nastupaju Adoo, Tomo In Der Muhlen, Driverr, Kell Klesinger, DJD, ManyEll i Fraze. Party počinje u 23h.

Ulaz: 30kn.

SRC Copacabana/Kazamat, Osijek // 15.-19.06.
Pannonian Challenge

Glazbeni dio ovogodišnjeg Pannonian Challengea održava se u dvorištu Galerije Kazamat, na osječkoj Tvrđi te u Skate Parku - SRC Copacabani. U srijedu,15.lipnja, nastupaju Elena Mikac, Umbo i Vladimir Božić, u četvrtak su na rasporedu PEZNT, Pips i Goran Kolak, u Kazamatu te Phrasal u Skate Parku, dok u petak, u Kazamat stiže Tensal, gost iz Madrida, pored Insolate i Phrasala te Marushka u Skate Parku. U subotu, posljednje večeri DJ programa, u Kazamatu gostuju Richard Zepezauer iz Berlina te DJ Evan b2b Fusion iz Rovinja, a u Skate Parku glazbu bira Sly.

Ulaz: četvrtak 30 kuna, petak 40 kuna, subota 50 kuna. Cijena festivalske karte koja vrijedi za sve dane je 90 kuna.

Drugstore, Beograd // 17.06.
Quelza (FR), Filip Xavi, Milo Raad

U petak, u Drustoreu gostuje francuski DJ s berlinskom adresom, Quelza, kojem će se, za DJ pultom, pridružiti i Filip Xavi i Milo Raad. Program počinje u 23h.

Ulaz: 800rsd.

Trezor, Sarajevo // 18.06.
Sev Dah + Forest People + Maheer

U subotu, u sarajevski Trezor, za glazbeni program bit će zaduženi Sev Dah, Forest People i Maheer. Klub otvara vrata u 23h.

Ulaz: 12bam.

Cvetličarna, Ljubljana // 18.06.
OLD KITCHEN with VALENTINO KANZYANI

Program Old Kitchen, u Cvetličarni, nastavlja se ove subote uz Valentina Kanzyanija, Veztaxa, DJ Psiha i Gumju. Program kreće u 23h.

Ulaz: 25eur.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...