Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 18/03/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 18 March 2022

Nakon što se klupska scena probudila u Sloveniji i u Hrvatskoj je svjetlo na kraju tunela, napokon sve bliže, budući da se najavljuje skorašnje produženje radnog vremena za klubove, umjesto dosadašnjih 00h. Unatoč poskupljenjima koja su zahvatila i našu regiju i unatoč najavama novih poskupljenja, glazbeni događaji su u porastu. Provjerite naše preporuke
za nadolazeći 18. i 19. ožujak / mart 2022.

Dva Osam, Zagreb // 19.03.
VOLTA 4th Birthday w/ MIMI

U subotu, u Dva Osam, kolektiv VOLTA slavi 4 godine rada, uz gostovanje DJ Mimija i VOLTA ekipu: Kornet, Oberan, N/OBE i ASU. Zabava počinje u 19h.

Ulaz: 50kn pretprodaja, 60kn na ulazu.

Masters, Zagreb // 18.03.
Deep'n'Delicious w./ DAV, Herya, Bronski, Ani.

U zagrebački klub Masters, u petak, stiže Deep'n'Delicious ekipa (Herya, Bronski, Ani.), pojačana s DAVom. D'n'D zabava počinje u 20h.

Ulaz: slobodan.

Crkva, Rijeka // 19.03.
Balance

U subotu, u Crkvu se vraća, dobro poznata Balance DJ ekipa i to u rezidencijalnom izdanju: Lemon, Mark Ash i Krekman. Uz Balance se pleše od 19h.

Ulaz: 50kn.

Manual, Rijeka // 18.03.
DJ Wan

U petak vas, u riječkom klubu Manual, očekuje selekcija veterana riječke DJ scene, DJ Wana, uz warm up Qasima. Zabava počinje u 22h.

Ulaz: 30kn (uz članske iskaznice).

Kocka, Split // 18.03.
PULP w/ Anako, El Commando, Foxy

Nakon dvije godine pauze, u pogon se vraća i splitska Kocka. Uz program pod nazivom PULP, u petak, od 20h, zabavljaju vas Anako, El Commando i Foxy.

Ulaz: 40kn.

Drugstore, Beograd // 12.03.
Illusions: Kevin De Vries & Aril Brikha

U Drugstore, u subotu stižu Kevin de Vries iz Berlina i legenda elektroničke glazbe, Aril Birkha. Pored njih nastupaju i domaći Coeus i Nexie. U Black Roomu glazbu biraju Runy, Nemax i Vuk Smiljanić.

Ulaz: 790rsd.

DOT, Beograd // 18.03.
Progresivna Suza pres. Alex O’Rion

U petak, beogradski DOT pleše uz Progresivnu Suzu i gostovanje nizozemskog producenta i DJ-a Alexa O'Riona. Pored gosta nastupaju i domaćini Igor D. i Aleksandar Marković.

Ulaz: 800rsd.

Drugstore, Beograd // 18.03.
Filip Xavi, Milo Raad, Katalina, Stepn‡ak

U petak, od 23h, u Drugstoreu vas zabavlja domaća DJ ekipa: Filip Xavi, Milo Raad, Katalina i duo Stepn‡ak kojeg čine Jan Nemeček i Kӣr.

Ulaz: 500rsd.

Trezor, Sarajevo // 18.03
Legato: Kristina Lalic + Adnoir + Milos Drvenica

U Trezoru, u petak, od 23h, u sklopu programa Legato gostuje Kristina Lalic iz Beograda,pored koje nastupaju i Adnoir iz Sarajeva i Milos Drvenica iz Banja Luke.

Ulaz: 12bam.

K4, Ljubljana // 18.03.
K4x4: Ian F., Virgilio, Bossu, Matija & Akaj

I serijal K4X4 se vraća u K4, ovog petka. Glazbu od 22h biraju Ian F. (LuckIsOn), Virgilio (Records Diet) i Bossu na glavnom flooru (bazen), odnosno Matija i Akaj na malom (bar).

Ulaz: 8eur u pretprodaji, 10eur na ulazu.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...