Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo nove preporuke za dobar provod ovog vikenda (18. - 19.10.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Drugstore Facebook
  • 18 October 2019

I ovog tjedna donosimo novi pregled izvrsnih događanja koja se ovog vikenda događaju u regiji - pronađite u nastavku naše preporuke evenata ovog petka i subote pred nama - 18. i 19. listopada/oktobra. Uživajte, plešite!

Drugstore, Beograd
Wata Igarashi (Midgar Records, JP) (18.10.)

Jedan od zamjećenijih techno imena japanske scene po prvi put stiže u beogradski Drugstore, predstaviti svoj unikatan i psihodeličan pristup ovom žanru. Podršku pružaju Stepn‡ak Live, Filip Xavi i SUTON.

Upad: 600 / 800 rsd

Boogaloo Club, Zagreb
Legendary pres. Paul van Dyk (18.10.)

Trance ikona Paul van Dyk ovog petka se ponovno vraća u Zagreb, gdje će nastupiti 18. listopada u klubu Boogaloo, sa svojim dvosatnim setom. Uz njega, line-up čine i Woody Van Eyden, Corti Organ, Avao, Assaf, Pascal Sander, Shipe, ACS i Reconceal.

Upad: 150 kn

Lauba, Zagreb
Kruder & Dorfmeister (19.10.)

U sklopu europske turneje kojom obilježavaju 25 godina djelovanja, austrijske ikone Kruder & Dorfmeister stižu i pred zagrebačku publiku, gdje će 19. listopada nastupiti u Laubi. U Zagreb stižu u pratnji tima vizualnih umjetnika lichterloh s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Domaću podršku pruža Felver.

Upad: 240 kn

Bastion Tvrđa, Osijek
TRAUM w/ Zitto (Bassiani, Tbilisi) (19.10.)

Nakon ljetne pauze, clubbing serijal TRAUM započinje novu sezonu unutar starih zidina osječke utvrde Bastion. Glavni gost večeri bit će Zitto, gruzijski DJ te rezident jednog od vodećih svjetskih klubova, Bassiani, kojem će ovo biti premijerni nastup pred hrvatskom publikom. Uz njega, line-up čine i osječke snage - Insolate, Volster te Sub Effect.

Upad: 50/60 kn

Tunel Ratcat, Šibenik
Steve Bug (19.10.)

Veteran njemačke house i techno scene - Steve Bug, ujedno i vlasnik glasovitog labela Poker Flat, gostovat će 19. listopada u šibenskom Tunelu. U Hrvatskoj je prvi put svirao još prije 20 godina, a ovo će mu biti premijerni nastup u Šibeniku. Za warm-up će biti zadužen DJ Santiago Batacosta, koji će ovom prilikom nastupiti pod alijasom PaleolitiK, a support pruža i Lawrence Klein.

Upad: 60 kn

Klub Kocka, Split
TAMAN w/ Man From The Lab (19.10.)

Za prvi ovosezonski party u splitskoj Kocki pobrinut će se ekipa TAMAN kolektiva, koja će ovom prilikom ugostiti hrvatskog majstora za vinilina - Man From The Lab. Ovo je njegov premijerni nastup u Splitu, gdje će svoju vještinu i selekciju prezentirati na 3 gramofona. Društvo za pultom pravit će mu Allan, El Commando i Kommoda.

Upad: 40 kn

Next Page
Loading...
Loading...