Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 19/03/2021

Pregled glazbenih streamova iz regije i svijeta

  • Mixmag Adria I Foto: Ulrike Mei
  • 19 March 2021

Dok se u nekim dijelovima svijeta pleše, već skoro kao nekad, druge države najavljuju nova zatvaranja i tzv. treći val pandemije. Iako su naši krajevi negdje na pola puta između ove dvije krajnosti, uživanje u glazbi još je uvijek najsigurnije kod kuće. Uoči vikenda, kao i svakog tjedna, donosimo vam naše preporuke DJ streamova za 19., 20. i 21. ožujak/mart 2021.

Kulturni Dobrinj & Mixmag Adria // 21.03.
Adria Outdoor Session: Boo Dale

Kulturni Dobrinj i Mixmag Adria vam donose još jedan DJ stream. U nedjelju, 21.ožujka, s početkom u 17h, uživajte u ADRIA OUTDOOR SESSION-u, u kojem gostuje riječki DJ Boo Dale. Uz DJ session, kamere će kombinirati kadrove iz mjesta Šilo, Klimno, Soline i Čižići na otoku Krku. Livestream će se moći pratiti na Mixmag Adria Facebook pageu i YouTube kanalu, a bit će dostupan i na Kulturni Dobrinj pageu te putem portala Mixmag Adria.

Ulaz: slobodan.

Pločnik, Zagreb // 20.03.
Zvuci dnevne sobe w. Oberan & ASU

U subotu od 20h, iz Pločnika i u prijenosu Radija 808, ide još jedno izdanje serijala Zvuci dnevne sobe. Glazbu biraju Oberan b2b ASU.

Ulaz: slobodan.

Let There Be House // 20.03.
1440 Minutes Of House

U subotu kreće još jedan dobrotvorni stream maraton, uz nastupe: Graeme Park, Seb Fontaine, Allister Whitehead, Milk and Sugar, DJ Rae, Angelo Ferreri, Ridney, Sebb Junior, Ridney, Danielle Moore (Crazy P) i dr. Prihod od donacije ide organizaciji Key Changes, za pomoć glazbenicima s duševnim poteškoćama.

Ulaz: donacije.

LiveJar Minecraft // 20.03.
Griessmuehle One Last Time

U subotu, od 18h, digitalni rave kolektiv LiveJar, priprema tulum putem igre Minecraft i to u digitalnoj verziji, nedavno zatvorenog, berlinskog Griessmuehlea. Nastupaju Ellen Allien, Anthony Rother, Stingray, Fjaak, Spencer Parker i dr.

Ulaz: slobodan za sve one u posjedu igre Minecraft.

Fabric presents // 21.03
London Unlocked

U nedjelju, od 18h, u sklopu livestream serijala Fabric presents London Unlocked, nastupaju Fabio b2b Grooverider te Oneman b2b Bluetoof iz galerije Wavey Garms.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...