Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Vikend pred nama prepun je normalnih i ''novo'' normalnih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Jason Blackeye
  • 19 June 2020

Započinjati vikend preporuke u kontekstu pandemije izgubilo je svaki smisao. Pandemija je, po svemu sudeći, out, a clubbing je opet in...

Ako ste se čuvali dosad, idućih ćete nekoliko dana, teško odoljeti nekom od događaja koje vam preporučamo za 19., 20. i 21. lipnja/juna.

Boogaloo, Zagreb // 20.06.
Interested Bilboni, Shipe, Life4Funk

U subotu, u klub Boogaloo stiže slovenski DJ i producent Bilboni, pored kojeg će nastupiti i Life4Funk te rezident kluba, Shipe. Početak je zakazan za 23:59.

Ulaz: 30kn.

Nacionalna sveučilišna knjižnica, Zagreb // 19.06.
Collab

U petak, na livadi pored NSB-a u Zagrebu, od 17 do 22, održat će se prvi Collab afterwork party, na kojem će nastupiti Man From The Lab i Volster.

Ulaz: slobodan.

Tehnički muzej, Zagreb // 19.06.
Ljeto u Tehničkom: Mradar

U petak, već od 17h, Mradar vrti laganu glazbu za uživanje u suncu ispred Tehničkog muzeja i otvara još jedan vikend programa Ljeto u Tehničkom.

Ulaz: slobodan.

Barutana, Beograd // 19.06.
Lehar, Coeus, Luka Čikić

U petak, prvo inozemno gostovanje u beogradskoj Barutani i talijanski DJ i producent Lehar, a pored njega, za pultom će se naći i Coeus, Luka Čikić te tandem iz Kolektiva Base: X-am i Fluid Zbodi.

Ulaz: 500rsd.

Bastion, Osijek // 20.06.
Traum Rebound

U osječkom Bastionu, svoju povratničku zabavu, održat će Traum, uz nastupe Insolate, Volstera, Sub Effecta ten kolek3k b2b Phrasal. Zabava traje od 22 do 07.

Ulaz: 40/50kn.

The Garden Brewery, Zagreb // 20.06
4. godišnjica

The Garden Brewery, u subotu slavi 4.rođendan i časti pivom od 16 do 17h, uz
nastupe Ilije Rudmana, Felvera, LukadeLuxa, Nicka & Pepija i drugih. Program počinje već u 16h.

Ulaz: slobodan.

Silver & Smoke, Sarajevo // 19.06.
Outdoor!

U petak je sarajevski Silver & Smoke ponovno u Outdooru! Program počinje već od 16h, a za glazbu su zaduzeni Calkins, EELA & Tasya. Od 16 do 19h najavljen je i happy hours.

Ulaz: 5km.

Borisov Atelje, Novi Sad // 20.06.
@Login Techno Station

Za subotu je najavljena nova sezona open air zabava u Borisovom Ateljeu, a kreće se uz @Login i "Techno Station". Line up: Muhi b2b Forbidden, Ivan Sabo, Milankov, Jovan Vidosavljevic.

Ulaz: 300rsd.

Valinor, Slavonski Brod // 19. - 21.06.
ELEVATION - arts, music and self creation

SB EML predstavlja ELEVATION - arts, music and self creation, dnevni i večernji vikend program, bogatog edukativnog i glazbenog sadržaja. U subotu, u klubu Valinor održat će se i program Techno Doza na kojem gostuje zagrebački DJ, producent i promotor Teo Harouda.

Ulaz svakog dana: 30kn do 22h, 40kn nakon 22h.

Cvetličarna, Ljubljana // 19.06.
Old Kitchen: Valentino Kanzyani

U ljubljanskoj Cvetličarni gostuje legenda slovenske scene Valentino Kanzyani te DJ PsiHo, Veztax, Rydel I DJ Gumja. Broj gostiju je ograničen, a ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.si.

Ulaz: 20eur.

Mint, Zagreb // 21.06.
BSH Island Festival pre-party sesssion

U klubu Mint, u nedjelju će se, uz posebnog gosta Richyja Ahmeda, održati pre-party za BSH Island Festival. Program počinje već u 21h, a pored gosta će se naći i BSH DJ-i Aldo Morro, Full Ferry, Pablo Panda, The Heroy i Yakka.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...