Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 20/08/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Caio
  • 20 August 2021

Približavamo se posljednjoj etapi ove ljetne sezone koja je bila puna neizvjesnosti, (ne)očekivanih obrata i stalnom prilagođavanju novim okolnostima. Ipak, s jednim možemo biti zadovoljni, jer iako se nije plesalo kao nekad, plesalo se kud i kamo više i opuštenije nego 2020. Saznajte gdje možete plesati i ovog vikenda, 20. i 21. kolovoza/augusta.

Jarun, Zagreb // 21.08.
Mixmag Adria's I'll House You @ Food Truck Festival

Nakon odličnog izdanja u lipnju, Food Truck Festival je ovog tjedna opet na Jarunu, a u subotu su, u sklopu Mixmag Adria večeri, pod naslovom I'll House You, za glazbu zaduženi PEZNT i Arseniyeah.

Ulaz: slobodan.

Jarun, Zagreb // 21.08.
LMF Festival

U subotu, na zagrebačkom je Jarunu, na rasporedu i prvi LMF Festival koji kreće već u 12h i traje do 05h. Bogat glazbeni program predvode Marco Carola, David Penn, Luciano, Claptone, Technasia, Eelke Kleijn i drugi.

Ulaz: 320kn eventim.hr / 390kn na dan festivala.

Beogradski sajam, Beograd // 20.08.
Boris Brejcha & Ann Clue

U petak, na Beogradski sajam ponovno stiže Boris, u organizaciji Topljenje, a nakon otkazivanja događaja zbog pandemije u 11.mj. Brejchi će se pridružiti Ann Clue, kao i domaća Joma Maja & Marko Vuković i DE & MO.

Ulaznice: Tickets.rs

Kotač, Pula // 21.08.
Traktor Soundsystem

Nakon dužeg vremena, najavljujemo jedan događaj iz pulskog Kotača, točnije dvorišta kluba, gdje vas, u subotu očekuje Traktor Soundsystem, odnosno chillout i psytrance, u izvedbi Mister M & Profesor.

Ulaz: slobodan.

Zrće, otok Pag // 19. - 23.08.
We Still Dance

We Love Sound se, ovog vikenda, vraća na Pag, s mini-festivalom We Still Dance, koji je krenuo već u četvrtak. Događaj je ograničen na 1000 posjetitelja, a nastupaju: Seth Troxler, tINI, Sonja Moonear, Marko Nastić, Davide Squillace, Andrea Oliva i dr.

Ulaznice: entrio.hr

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...