Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod ovog vikenda (20. - 21.09.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Tanzen Kollektiv Facebook
  • 20 September 2019

I ovog tjedna smo pregledali što se sve zbiva u regiji i priredili novi pregled preporuka gdje izaći ovog vikenda koji je pred nama. Uživajte, plešite, čuvajte se - i vidimo se na flooru!

Barutana, Beograd
Camelphat (20.09.)

Među zidine Barutane na beogradskom Kalemegdanu ovog petka stiže house-duo CamelPhat! Svojom bezvremenskom house-produkcijom posljednjih 10 godina su se istaknuli kao jedno od vodećih imena ovog žanra, a podršku zvučnih DJ i producentskih imena imaju od svog prvog izdanja 2010. godine. Support pružaju: Andrew Meller, IDQ te Lilu & Danijel Čehranov.

Upad: 990 rsd (parter), 1490 rsd (VIP)

Aquarius Klub, Zagreb
Tanzen x Watergate w/ Jimi Jules, Hyenah, Kristin Velvet (20.09.)

Berlinski Watergate Records slavi 10 godina djelovanja i tu jubilarnu brojku ovog petka stiže proslaviti u zagrebački Aquarius, na poziv Tanzen kolektiva! Povodom te proslave u goste stižu Jimi Jules, Hyenah i Kristin Velvet, a rezident večeri je Mozer. Upravo smo s vodećim imenom ovog odličnog line-upa - Jimiem Julesom, imali priliku i popričati uoči ovog eventa.

Upad: 120 kn (regular)

Hartera, Rijeka
Hartera Summer Season Closing (21.09).

Svoj serijal ljetnih zabava u Harteri završit će jednom finom sedmosatnom clubbing poslasticom, uz vizualni performans OBLIK 3. Ovo će biti četvrto izdanje u organizaciji Crkva kolektiva koje je ovo ljeto obogatilo Harteru, srce riječkog undergrounda, a ljeto će pozdraviti u najdražim im katakombama. Za finu selekciju brinu Igorritza i Life4Funk, u b2b izdanju.

Upad: 40 kn

Zračna luka Zagreb
BSH Zagreb Airport (21.09.)

BSH clubbing serijal nakon ljetnog skitanja vraća se u Zagreb. Za ovu subotu, 21. rujna, pripremaju svoje najveće izdanje do sada - i to eventom na Terminalu Pleso zagrebačke zračne luke! Na ukupno 3 stagea, glazbu će selektirati više od 10-ak DJ imena, među kojima su Bizzo Bodega, Pablo Panda, Aldo Morro, Groovyman...

Upad: 160 kn (pretprodaja - rasprodano, manji broj ulaznica bit će dostupan na ulazu)

half, Beograd
half pres. Andrey Pushkarev (21.09.)

Ruski majstor elektronskog zvuka - Andrey Pushkarev, stiže pred beogradsku publiku, priušiti kvalitetno glazbeno putovanje, u dvorištu kluba half. Domaću podršku pružaju Shoxy, Mihael Simic i Nemax.

Upad: 590 rsd (pretprodaja), 1000 rsd (na ulazu)

Aquarius Club, Zagreb
Cycle w/ Jan Kinčl & Matija Duić all-night (21.09.)

Clubbing serijal CYCLE u svojoj novoj sezoni je pronašao i novi dom - i to u zagrebačkom Aquarius klubu. Za svoje prvo izdanje u novoj sezoni i novom prostoru, rezidenti i pokretači ove priče, Jan Kinčl i Matija Duić, pripremaju b2b all-nighter, a glazbeno druženje će ujedno biti i u znaku Janove proslave rođendana!

Upad: 40 kn

Next Page
Loading...
Loading...