Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo novi pregled događanja u regiji ovog vikenda (21. & 22.02.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (David Jackson)
  • 21 February 2020

Vikend je pred nama, k tome još i karnevalski, što znači da je vrijeme za pregled najznačajnijih klupskih događaja iz regije! Preporučamo vam lokacije za dobar provod u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Beogradu, Novom Sadu, Sarajevu, Ljubljani i drugim destinacijama u regiji, ovog vikenda, 21. i 22. veljače / februara. Uživajte!

Teatro Fenice Opera, Rijeka //21.02.
Cloonee (UK), Reblok, Andrew Meller

''Kad je bal, nek' je maskenbal'', ove godine u Rijeci ima višestruko značenje. Osim što se sprema veliko finale Riječkog Karnevala, EPK euforija ove će godine dodatno začiniti karnevalski vikend, brojnim događajima, na nesvakidašnjim lokacijama. Naš izbor pao je na BSH Carnival koji u nekadašnje riječko kazalište Teatro Fenice (Opera), dovodi poznatog britanskog DJ-a i producenta Clooneea. U sklopu eventa, organiziran je i BSH Express - party vlak iz Zagreba za Rijeku.

Ulaz: 120kn

Steel, Rovinj // 22.02.
Techno Karneval: Mladen Tomić

U subotu karneval stiže i u rovinjski klub Steel. Na Techno Karnevalu nastupit će poznati bosanskohercegovački DJ i producent Mladen Tomić te Adoo, Boo Dale i Tomo in der Muhlen.

Ulaz: 30kn prije 00h, 50kn nakon 00h.

Klub 20/44, Beograd // 22.02.
Disco Not Disco: Maenad Veyl live

Disco Not Disco predstavlja Maenada Veyla, najnoviju inkarnaciju Tomasa Feriera, mladog i talentiranog producenta elektroničke glazbe i inženjera zvuka iz Milana. Pored njega, za pultom će biti i rezidenti Schwabbe i Sloxxx.

Ulaz: 400-600rsd

Masters, Zagreb //22.02.
Reform: After Affair

Subota u zagrebačkom Mastersu rezervirana je za Reform koji dovodi After Affair, trenutno najtraženiji bosanskohercegovački DJ tandem. Domaćin Reforma je, kao i uvijek, Nicole, a pored njega će nastupiti i Flaneur.

Ulaz: 40kn prije 00h, 50kn nakon 00h.

Ljubljanski grad, Ljubljana // 22.02.
House Classics Masquerade: Mousse T. (GER)

Ovog vikenda maškare preuzimaju i Ljubljanu. U ljubljanskom dvorcu, u sklopu eventa House Classics Masquerade, gostuje legendarni njemački house majstor, Mousse T.

Ulaz: besplatan uz obveznu konzumaciju od 10eur

Trezor, Sarajevo // 22.02.
Forest People

Sarajevski Trezor u subotu predstavlja The Spark 010, u sklopu kojeg nastupaju domaća techno imena: Forest People, Marla Felis i Q'le.

Ulaz: 8km prije 00h, 10km nakon 00h.

Klub Exit, Osijek // 22.02.
Bassovanye XL

Bassovanye najavljuje svoj prvi veliki ovogodišnji tulum na dva floora u klubu Exit. Line up predvode mladi srpski DJ-i Bons i Bane, austrijski tandem Zethos & Escape, Srax i Ception te domaće snage Bassovanye crewa.

Ulaz: 30kn

Central, Split // 22.02.
Love Carnival Rave: DJ Sonic (FRA)

Karnevalsko glazbeno šarenilo u Splitu se završava dominacijom house-a s periodičnim uplivima u mekši techno. U goste nam dolazi poznati pariški DJ i producent - DJ SONIC. Uz njega će nastupiti Yelle i Pero FullHouse koji su zaduženi za warm up & down.

Ulaz: 70kn u pretprodaji (broj ulaznica ograničen)

Crkva, Rijeka // 23.02.
Fiume Techno Carnival

Nakon nedjeljne povorke Riječkog Karnevala, slijedi još jedan party, ovaj put u Crkvi, gdje nastupa lokalna techno reprezentacija: DJ Ogi, Mystic, Krekman, Antonova, Pico Chavese, Matt R i Kuduro.

Ulaz: 20kn

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Insolate, Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...