Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 21/05/2021

I ovog vikenda kombinirane vikend preporuke

  • Mixmag Adria I Foto: Javier Dumont
  • 21 May 2021

I ovog tjedna nastavljamo s kombinacijom preporuka za 'online' i 'in person' glazbene događaje pa, stoga, provjerite što vas, u regiji, očekuje ovog vikenda, 21., 22. i 23. svibnja/maja 2021.

Pločnik, Zagreb // 21.05.
Zvuci Dnevne Sobe w/ Oberan

Zvuci Dnevne Sobe u Pločniku idu dalje. U petak, od 20h i u izravnom prijenosu na Radiju 808, na rasporedu je Oberan (Volta).

Ulaz: slobodan.

Tunel, Rijeka // 22.05.
Amor ispod pruge

Riječki Tunel nastavlja sa subotnim poslijepodnevno-večernjim programom, a ove subote, od 16h do 22h, zabavljat će vas DJ Amor. Događaj je otvoren za posljetitelje.

Ulaz: slobodan.

Mixmag Adria // 23.05.
Podcast #2

Nakon uspješnog prvog izdanja, ove nedjelje na rasporedu je drugo izdanje Mixmagovog podcasta a ovaj put tema o kojoj razgovaramo je položaj žena na domaćoj sceni elektroničke glazbe. Podcast možete pratiti u nedjelju, 23.5. u 19h na našem YouTubeu i Facebooku a sudionice su:

- Ivona Kovačević (DJ-ica, Mojo Sound System, direktorica Yammat FM-a)
- Sunčica Barišić - Insolate (techno DJ-ica i producentica; Traum, Out of Place)
- Željka Rudar (izdavaštvo; PR i digitalne komunikacije, Akustika)
- Dina Akšamija Tekitoka (d'n'b DJ-ica i producentica; DIRTY BEATZ)

Glastonbury, UK // 22.05.
Live at Worthy Farm

Glastonbury Festival nastavlja sa svojim serijalom online događaja, a u subotu, od 19h do 00h, glazbani program predvode Honey Dijon i Roisin Murphy.

Ulaz: 20gbp.

Intergalactic FM // 21-23.05.
Streaming Festival 2021

Drugi Intergalactic FM Streaming Festival kreće u petak navečer, uz bogat glazbeni program: Alexander Robotnick, Esther Duijn, Legowelt, I-F, Nuno dos Santos, Dollkraut, Ali Renault, Marco Bernardi, David Vunk, Mick Wills, Aroy Dee, Antal, Baz, Le Chocolat Noir, Popsimonova, Zarkoff i dr.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...