Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag vikend preporuke 21/10/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 21 October 2022

U srcu smo jesensko-zimskog clubbinga i to onog dijela sezone, kad smo već zaboravili na ljeto, a još nismo ni blizu priprema za blagdansko raspoloženje. Tu smo samo radi clubbinga kao takvog. I kad je, u ovom periodu, dobar, znači da scena funkcionira. A ove godine djeluje prilično dobro. Uvjerite se i sami, a kao smjernice vam mogu poslužiti naše preporuke za nadolazeći petak i subotu, 21. i 22. listopad/oktobar 2022...

Boogaloo, Zagreb // 22.10.
6. Funk Konferencija

U subotu vas, od 22h, u klubu Boogaloo, očekuje bogat glazbeni program 6. Funk Konferencije. Nastupaju: Bijan / Bocca Sofistifunk / Borovich / Dr Smeđi Šećer / D-Gree / Jopa / Kool S / Pips / SlipMat / Soul Bader / Tomo Ricov / Umbo / Venom / Werft.

Ulaznice: 50kn prije 00h / 70kn nakon 00h.

Peti Kupe, Zagreb // 21.10.
Roman Flügel

U Petom Kupeu nema odmora, jer već ovaj petak, u goste stiže njemački producent / DJ Roman Flügel kojem će se, za DJ pultom pridružiti i Pepi Jogarde i Antonio Zuza.

Ulaznice: 110kn.

Močvara, Zagreb // 22.10.
VOLTA w/ Bucalo

Prvi VOLTA event ove jeseni, u Močvaru dovodi beogradskog DJ-a Bucala, uz lokalnu podršku u sastavu: Zao, Funk Guru te VOLTA rezident ASU. Program kreće u 23h.

Ulaznice 50kn pretprodaja / 70kn na ulazu.

Pogon Kulture, Rijeka // 22.10.
DISCO INCOGNITO

U subotu, u Pogonu Kulture, Incognito Agency predstavlja Disco Incognito, a nastupaju Amor, Boo Dale, Sforzina, Sun Matt i XXL. Program kreće u 22:30.

Ulaznice: 50kn pretprodaja / 60kn na ulazu.

EXIT, Osijek // 22.10.
REZ w/ Ivan Komlinović

U EXITu je, u subotu, na rasporedu, još jedna REZ zabava, uz Ivana Komlinovića, Semitone, MAR i kolek3k na 1. flooru te Vladimira Božića i Eleanor na 2.flooru

Ulaznice: 40kn / 50 kn.

half, Beograd // 21.10.
Bliss Inc. x Dylan Forbes x Cosmic G x Igor V x Sergej Krstić

U petak vas, u halfu zabavlja Bliss Inc. i Dylan Forbes. Pored njih, za pultom, će se naći dobro poznati Cosmic G, a za warm up su zaduženi Igor V i Sergej Krstić.

Ulaznice: TBA.

KC Hala 2 Novosadski sajam, Novi Sad // 21.10.
RITUAL FEST x NOOKIE

Nakon 3 godine, u Novi Sad se vraća Ritual Fest s d'n'b gostovanjem iz Londona, DJ Nookiem. Nastupaju još i Baseline DJ's & MC Shpira, Kick Kong i Kontakt.

Ulaznice: 800rsd pretprodaja / 1000rsd na ulazu.

Trezor, Sarajevo // 21.10.
minimalism Records Label Night

U Trezoru, u petak, label party će održati sarajevski minimalism. Nastupaju rezidenti
Rectoor i Drzneday te Rhenium, donedavni član dvojca TikTak.

Ulaznice: TBA.

Cvetličarna, Ljubljana // 22.10.
PURE Oldies Goldies

U subotu, u Cvetličarni, Dj SHiFT predstavlja PURE Oldies Goldies zabavu, a kao poseban gost, nastupit će talijanski DJ Paolo Barbato.

Ulaznice: 10eur pretprodaja / 15eur na ulazu.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...