Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 23/04/2021

Regionalne i interkontinentalne virtualne zabave

  • Mixmag Adria I Foto: Erik McLean
  • 23 April 2021

Pred nama su sve topliji dani (i večeri), a raste i najava glazbenih događaja za nadolazeće ljeto pa se usuđujemo maštati o tome kako ove preporuke virtualnih zabava, uskoro mogle zamijeniti one za događaje ''in person''. Dotad vam donosimo preporuke virtualija i to za 23., 24. i 25. travanj/april 2021.

Pločnik, Zagreb // 24.04.
Zvuci dnevne sobe feat. Heiße Scheiße

Pregled počinjemo s Pločnikom, jedinim zagrebačkim klubom koji, u ovim vremenima, nudi virtualne programe, gotovo svakodnevno. U subotu, od 20h, u sklopu programa Zvuci dnevne sobe, očekuje vas Heiße Scheiße

Ulaz: slobodan.

Judino Drvo, Split // 21.-25.04.
Judin Jam Final Week

Splitski klub Judino Drvo, uz podršku mnogih splitskih glazbenika, prenosi razne virtualne programe već od srijede, sve do nedjelje 25.04., s ciljem prikupljanja donacija za spas kluba koji je već duže od godinu dana zatvoren zbog pandemije.

LINK za donacije...

English National Opera, London // 25.04.
Fabric pres. London Unlocked

Serijal London Unlocked, u organizaciji nekadašnjeg kluba Fabric, ove nedjelje stiže na posljednju lokaciju. Nakon niza atraktivnih gradskih lokacija, sedmi stream će ići iz Engleske Nacionalne Opere, a nastupaj Dillinja & GQ, Sherelle b2b Tim Reaper.

Ulaz: slobodan.

Abracadabra, više lokacija // 22.-25.04.
Earth Day Festival

Od četvrtka je u tijeku i međunarodni vikend stream, povodom obilježavanja Dana planete Zemlje. Glazbeni program, u kojem sudjeluje preko 60izvođača, traje do nedjelje u 23:59. Između ostalih, tu su i BLOND:ISH, Joeski, Lauren Lane, Lexlay, Magic Giant, Soul Clap i dr.

Ulaz: slobodan.

FIXED & GoodRoom // 23.04.
The Juan Maclean + JDH

U noći s petka na subotu, možete se uključiti u nastup The Juan Macleana i JDH-a koji su najavili 6 sati, zajedničkog, b2b DJ nastupa.

Ulaz: donacije na Dice.fm.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...