Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 23/07/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Marina
  • 23 July 2021

Stigli smo i do tzv. špice ljetne sezone koja, doduše, nije ne razini one iz 2019.god. (i godina ranije), ali je svakako plesnija i veselija od lanjske... Provjerite naš izbor i za ovaj vikend, 23., 24. i 25. srpnja/julija 2021.

Steel, Rovinj // 23.07.
Fatima Haji

U petak, 23. srpnja, održate će se Techno Steel, večer techno glazbe, a u goste dolazi Fatima Haji, uz standardnu postavu Techno Steela, Tomo In Der Muhlen i Adoo, a pridružuje im se i Teo Harouda iz Zagreba.

Ulaz: 150kn.

The Garden, Tisno // 21.-29.07.
SUNceBeat Festival

Punih osam dana traje ovo godišnji SUNceBeat Festival, a u The Garden dolaze brojna imena među kojima su Black Coffee, David Morales, Roger Sanchez, Kenny Dope, Kerri Chandler i mnogi drugi. Tu su i poznati boat i after partyji.

Dnevne i festivalske ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio.

Forestland, Mali Mihaljevec // 23.-25.07.
Forestland 2021

U petak kreće i jedan kontinentalni festival - Forestland, u Međimurju, na kojem, ove godine, nastupaju: UMEK, Senidah, Moguai, Nusha i mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio.

Exportdrvo, Rijeka // 23.07.
Eelke Kleijn

Melodica events, u riječkom Exportdrvu, u petak, od 17h, dovode međunarodni DJ program: Eelke Kleijn (NL), Manuel De La Mare (IT), Mike Vale (SLO), DANCElectricPHILIPE (CRO), Tom Bug (CRO), Neroa (CRO), Funfakt (CRO) i Edvin (CRO).

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio.

Drugstore, Beograd // 24.07.
Klangkuenstler

U subotu, u Drugstoreu, gostuje njemački glazbenik Michael Korb aka Klangkuenstler, uz domaću podršku: Speedy, AM Hi i Gorgia.

Ulaz: 800rsd.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...