Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 23/10/2020

Preporučiti neko mjesto za izlazak postaje sve teži zadatak

  • Mixmag Adria I Foto: Tayla Walsh
  • 23 October 2020

Raspoloženje s kojim ulazimo u ovaj vikend ponovno sve više liči onom od proljeća. No za razliku od tadašnjeg oštrog lockdowna, kad su se, preko noći, zatvorila sva moguća mjesta za izlaske, sad još uvijek nekako plešemo po samom rubu situacije, unatoč rekordnim COVID brojevima u cijeloj Europi pa tako i u našoj regiji. Slovenija je, doduše, zatvorila vrata klubova i ugostiteljskih objekata, dok se u Hrvatskoj, BiH i Srbiji radi od 23h ili do 00h. No nakon sve većeg broja kažnjenih objekata u Hrvatskoj, smanjuje se i broj onih koji su dovoljno odvažni da otvore svoja vrata i pokušaju ispoštovati sve epidemiološke mjere. A odvažni su i oni koji ne odustaju od izlazaka pa smo za sve takve iskopali neke oaze zabave. Za one koje su ipak odlučili malo pauzirati, donosimo i naš izbor online evenata, a sve to za nadolazeće 23., 24 i 25. listopad/oktobar 2020.

Aquarius, Zagreb // 23.10.
Manifest w/Flaneur, Viktor, Mario Amarillo

Zagrebački Aquarius, u petak, otvara svoj veliki A2 floor, na kojem će predstaviti i novoinstalirani sound system, uz Manifest i DJ nastupe Flaneura, Viktora i Maria Amarilla. Klub radi od 18 do 00h.

Ulaz: slobodan.

Pločnik, Zagreb // 25.10.
EducationTV

U nedjelju, od 18h, uz livestream prijenos, iz Pločnika ide 140. emisija EducationTV, online platforma osnovana 2016. u Zagrebu. Ovom prilikom, za DJ pultom će biti Daweed, zagrebački DJ nekoć poznat pod imenom DMT.

Ulaz: slobodan.

Dim, Beograd // 24.10.
10 godina Banda Panda kolektiva

U subotu je na rasporedu i jedna proslava. 10 godina na sceni slavi beogradski DJ duo Banda Panda kojeg čine Johana i Dušan Lilić. Osim kao DJ-i, tijekom prošle dekade etablirali su se i kao promotore dovevši u Beograd poznata glazbena imena kao što su: Juju & Jordash, Manfredas, Moscoman, Curses, DJ Sundae, Alien Alien, Cosmo Vitelli, YØR, Innershades itd.

Ulaz:slobodan do 21h, nakon 21h 300rsd.

Online event, nepoznata lokacija // 24.10.
Boris Brejcha in Concert

Ako ste ga propustili na Jarunu, Boris Brejcha ove subote priprema interkontinentalni live stream s posebno konstruirane pozornice na nepoznatoj lokaciji, na kojoj će mu se pridružiti Ann Clue i Deniz Bul. Nastup počinje u 18h, a ulaznice su dostupne na technoticket.de.

Online event, Chicago // 25.10.
Queen! w/Honey Dijon & Derrick Carter

U noći s nedjelje na ponedjeljak, svim nesaničarima preporučamo odličan online event iz Smart bara u Chicagu. Oko 03h po srednjeeuropskom vremenu krenut će house poslastica uz Honey Dijon, Derricka Cartera, Michaela Serafinija i Garreta Davida.

Ulaz: 10$.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...