Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 24/12/2021

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 24 December 2021

Kalendar nas je, na samom kraju godine, odlučio nasamariti pa će se, tako, u onom dijelu naše regije koja slavi Božić 25.12., dva inače neradna dana, ovaj put stopiti s vikendom. Samim time, naše se vikend preporuke spajaju s blagdanskim preporukama, a svima koji će slaviti, želimo Sretan Božić! U tom duhu, provjerite gdje se dobro pleše, slavi i raduje, tijekom nadolazećeg vikenda, 24. i 25. prosinca/decembra 2021.

Dva Osam, Zagreb // 24.12.
CYCLE w/ Jan Kinčl, Matija Duić, Qwerty, Dérive, Pytzek

Još uvijek svjež od otvorenja, klub Dva Osam je, u petak, pripremio i božićni party uz ekipu iz zagrebačkog crewa Cycle (Jan Kinčl, Matija Duić) i njihove goste (Qwerty, Dérive, Pytzek). Program počinje u 19h i traje do 00h.

Ulaz: 40kn (dvaosam.com)

Boogaloo, Zagreb // 24.12.
Future Scope Xmas Edition

U petak, već od 18h, možete zaplesati i u klubu Boogaloo, uz božićno izdanje Future Scopea i domaći b2b line up: Mr DJ Dario b2b Shipe i Senno b2b Sin.

Ulaz: slobodan.

Masters, Zagreb // 25.12.
Dobar Božić u Mastersu Vol. 3

Tradicionalni božićni Dobar House tulum vraća se u Masters, u subotu od 18h. Glazbu za vas biraju i zabavljaju vas Egzotika DJs, Hrwo E i Tom Bug.

Ulaz: 50kn.

Drugstore, Beograd // 25.12.
Legowelt, DJ TLR, Chorbika, Edin

U subotu, u Drugstoreu, prava zabava od 23 do 06 i to uz poznati nizozemski tandem: Legowelt i TLR. Pored gostiju će nastupiti i Chorbika i Edin.

Ulaz: 890rsd.

Half, Beograd // 24.12.
half x Easy Tiger

I u Halfu se, ovog vikenda, pleše do jutra. U petak je na rasporedu Easy Tiger, a ovaj put uz line up: Marko Nastić x Alex Ranerro x R.Bade x Vladimir Dragaš.

Ulaz: 500rsd.

Trezor, Sarajevo // 24.12.
Pain Train 2

U Trezoru, u petak, zabava počinje u 23h uz Pain Train 2, odnosno nastupe DJ-a: Ibrik, Valter, Ha Le i Morph.

Ulaz: 5 / 7bam.

The Beertija, Rijeka // 24.12.
Xmass: Residents All Night

U riječkom klubu The Beertija, Božić se slavi do 04h, uz nastupe klupskih rezident DJ-a: Marin Biocic, Bronski i Marcel. Program kreće u 22h.

Ulaz: slobodan.

DC Rojc, Pula // 24.12.
Seasplash platforma #15

Seasplash platforma slavi svoje 15. izdanje, glazbenim programom, ovog vikenda, u dvorištu pulskog DC Rojca. U petak, od 19h, uživajte u nastupima: Hram, Šarena Pojava, The Black Room i The Siids.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...