Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 25/09/2020

Sad kad je napokon stigla, ni jesen se ne čini tako strašnom

  • Mixmag Adria I Foto: Ink Lee
  • 25 September 2020

Sudeći prema porastu događaja iz tjedna u tjedan, čini se kako je regija, baš kao i ostatak svijeta, pronašla način kako nastaviti funkcionirati s pandemijom koja će nas ipak još neko vrijeme mučiti. No jesen je tu, open air događaja je sve manje, a prilagodba okolnostima u staništu je neizbježna, što je očito i u još jednom pregledu regionalnih glazbenih događaja za 25., 26. i 27. rujan/septembar 2020.

Dvorište Akademije Likovnih umjetnosti, Zagreb // 25.09.
Josipa Lisac

Možda je neobično vidjeti najavu za koncert Josipe Lisac među našim preporukama, no hrvatska glazbena diva će u petak, u dvorištu ALU Zagreb, održati svoj prvi koncert ove godine, a ujedno i, po svemu sudeći, zatvoriti sezonu koncerata na otvorenom. Koncert možete pratiti i putem live streama.

Jezero Jarun, Zagreb // 26.09.
Boris Brejcha

A sezonu open air partyja u Zagrebu, u subotu će zatvoriti Future Scope koji na jarunsko jezero dovodi Borisa Brejchu. Gosta, kao i na prethodnim zabavma, pratit će nastupi Petra Dundova te tandema Shipe & DJ Jock. Program počinje u 19h, a u 05h se zabava seli na after party u klub Boogaloo.

Masters, Zagreb // 27.09.
18 godina Mastersa

U nedjelju poslijepodne, zagrebački Masters obilježit će 18 godina rada. Proslava na terasi kluba počinje već u 16h i traje do 00h, uz nastupe gošće iz Beograda Tijane T te zagrebačkih DJ-a Felvera i Mimija.

Half, Beograd // 26.09.
Cvtkvc & Marko Vuković

U beogradskom klubu Half, u subotu vas, od 18h, zabavljaju Cvtkvc i Marko Vuković iz poznatog domaćeg crewa Happy People.

Ulaz: slobodan do 20h, 500rsd nakon 20h.

Crkva, Rijeka // 27.09.
Season 7 Opening

Riječki klub Crkva, ove je godine odlučio sezonu otvoriti u neuobičajenom terminu - u nedjelju u 06h ujutro. Klub će raditi sve do 18h, a za glazbu će se brinuti Mark Ash, Antonova, Zopester i Life4Funk.

Ulaz: 50kn.

Trezor, Sarajevo // 26.09.
Drzneday b2b Rectoor

I u Trezoru se pleše ove subote, od 17h do 23h, u smanjenom kapacitetu do 50 ljudi i b2b nastup Drznedaya i Rectoora.

Ulaz: 7bam.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...