Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Regija je i ovog vikenda prepuna odličnih događanja (25. - 26.10.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Tanzen Facebook
  • 25 October 2019

Pred nama je novi vikend, koji sa sobom nosi niz izvrsnih događanja u čitavoj regiji. Pregledali smo što se zbiva te na jednom mjestu donosimo naše preporuke kako se dobro provesti ovog petka i subote, 25. i 26. listopada / novembra. Plešite, guštajte, uživajte!

Aquarius Club, Zagreb
Tanzen x Poker Flat - 20 years: Mihai Popoviciu & Markus Homm (25.10.)

Tanzen obilježava još jedno rođendansko slavlje - ovom prilikom svojih jubilarnih 20 godina djelovanja gostovanjem na ovom clubbing eventu proslavit će kultni Poker Flat label, čije prvo izdanje je bilo ono Stevea Buga, 1999. godine. Tom prigodom, gost večeri je rumunjski producent i DJ Mihai Popoviciu, a društvo za deckovima pravit će mu Markus Homm.

Upad: 120 kn

Industrijska zona - Bišće Polje, Mostar
ROOF AW + The Secrets pres. Santiago Garcia (25.10.)

Mostarski kolektiv ROOF AW u suradnji s novim beogradskim kolektivom The Secrets za ovaj petak pripremaju izvrsnu clubbing večer, u sklopu koje će ugostiti sve zamjećenijeg argentinskog DJ-a i producenta Santiaga Garciu, kojem će ovo biti prvi nastup u BiH. Line-up čine i Coeus, ROOF AW, Luka Cikic i I'GOR.

Trezor, Sarajevo
Citizen Kain (25.10.)

Svoje snage udružili su Lunar Festival, Trezor & dance more sleep later kolektiv te ovog petka priređuju iškevani event u klubu Trezor - gostovanje francuskog techno maga, Citizen Kaina. Support tijekom večeri pružaju Adot i Edib D.

Upad: 18 / 23 km

Drugstore, Beograd
YES: River Yarra / Whisper & Vitanov (25.10.)

Iza imena River Yarra krije se Raudie McLeod, svestrani australski glazbenik, producent i DJ, s dva zamijećena EP izdanja. Ove godine uputio se na svoju prvu europsku turneju, u sklopu koje će posjetiti i Beograd. Uz njega, tijekom večeri će nastupiti i Whisper te Vitanov.

Upad: 400 / 600 rsd

Boogaloo, Zagreb
Future Scope w/ Dave Clarke (26.10.)

Nakon dvije godine u zagrebački Boogaloo se vraća ikona Dave Clarke, koji s punim pravom nosi titulu 'baruna techno glazbe'. Nastupit će u sklopu novog izdanja Future Scope clubbing serijala, koje će se odvijati na dva floora. Uz Clarkea, line-up čine: Gumja, Teo Zver, F.O.R.M. (live), Shipe, Marko Felinger i Lemon.

Upad: 90 / 100 / 120 kn

Masters, Zagreb
Deep'n'Delicious w/ Amor (26.10.)

Na novu epizodu Deep'n'Delicious večeri u zagrebački Masters u goste stiže DJ Amor, iskusni riječki undergorund borac, aktivan na sceni još od ranih 90-ih. Društvo za deckovima pravit će mu domaćini večeri, Bronski i Herya.

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...