Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 26/02/2021

Iščekujemo proljeće i još se malo zabavljamo virtualno

  • Mixmag Adria I Foto: Christian Salas
  • 26 February 2021

U iščekivanju proljeća i dobrih vijesti koje bi nam moglo donijeti, pozivamo vas na još malo strpljenja i savjetujemo da i ovog tjedna provjerite naše preporuke DJ streamova za 26., 27. i 28. veljače/februara 2021.

Techno Retrospektiva 002 // 28.02.
Teo Harouda

U nedjelju, od 20h, uživajte u retrospektivi techno glazbe u izvedbi zagrebačkog DJ-a i producenta Tea Haroude koji je pripremio selekciju isključivo na vinilu.

Ulaz: slobodan.

Housespitality // 26. - 28.02.
Keep Our Beat Alive virtual festival

Ovog vikenda, od petka poslijepodne do nedjelje navečer, možete pratiti virtualni festival Keep Our Beat Alive, na kojem nastupaju Doc Martin, DJ T., Jay Tripwire, Mr C, H-Foundation i brojni drugi.

Ulaz: 10, 15 i 20$.

Watergate Worldwide // 26.02.
Cocoon Recordings

U petak, iz kultnog berlinskog kluba Watergate, pratite nastupe Cocoon Recordings showcasea, odnosno Gregora Treshera, Andrea Galluzzija i Emanuela Satie.

Ulaz: slobodan.

Soma Quality Recordings // 27.- 28.02.
Soma Skool 2021

U subotu, već od ranih poslijepodnevnih sati kreće Soma Skool, edukativno-zabavni online event s dnevnim interaktivnim tribinama i večernjim glazbenim programom koje predvodi Slam i njihovi gosti.

Ulaz: 9gbp.

Exhale Together // 28.02.
Amelie Lens

U nedjelju od 18h,, belgijski Exhale Together i Beatport predstavljaju live stream setove Amelie Lens, Kobosila, Hadonea i Dana Montane.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...