Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 26/03/2021

Najzanimljivije virtualne zabave i ovog vikenda

  • Mixmag Adria I Foto: Tima Miroshnichenko
  • 26 March 2021

Status Quo u našoj se regiji prolongirao za još jedan tjedan, a aktualnosti oko cjepiva, novog vala pandemije i mjera koje nas očekuju do ljeta, reflektiraju se, svakodnevno iz ostalih krajeva starog kontinenta. U našem slučaju to znači da vam, ususret vikendu, donosimo još jedne preporuke virtualnih zabava za 26., 27. i 28. ožujak/mart 2021.

HUB365, Zagreb // 27.03.
Magic Box Online Koncert #5

Peti po redu Magic Box Online Koncert, održat će se u subotu, a od 18h, možete pratiti nastupe: Je Veux, BETI (Natali Dizdar), nemanja, Jan Kinčl ft. Ishfaq, Stonebride i Mark Mrakovčić.

Ulaz: slobodan.

Mixmag LAB // 26.03.
Lab 10 years party

U petak, od 17h, pratite najveći back-to-back set koji je ikad emitiran, povodom 10 godina LAB-a. Stream uključuje više lokacija i 20 DJ-a, među kojima su SHERELLE, house ikone Kerri Chandler, Danny Tenaglia i David Morales, Jamie Jones, Charlotte De Witte, Fatboy Slim, Seth Troxler i Carl Cox.

Ulaz: slobodan.

The Bunker NYC // 26.-28.03.
Going IN 48hrs stream

Od petka do nedjelje, iz NYC-a će se emitirati 48-satni stream s čak 43 izvođača, a između ostalih i The Juan McLean live, Ryan Crosson, Anthony Child, Vague Imaginaires, Jo Johnson, Christina Wheeler, Mareena i dr.

Ulaz: donacije.

Prince Charles Club, Berlin // 27.03.
Desperados pres. Rave To Save

U subotu, od 18h, kreće Desperadosov serijal streamova za spas klupske scene, a za prvi put će prihod od streama Purple Disco Machine ići berlinskom Prince Charles Clubu.

Ulaz: donacije uz mobilnu aplikaciju Rave To Save.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...