Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo nove preporuke za izlazak tijekom vikenda pred nama (27. - 28.09.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Future Scope Facebook
  • 27 September 2019

Posljednji je vikend u mjesecu rujnu/septembru, a jasno je kako smo se svi s jeseni zavukli u drage nam zatvorene clubbing prostore. Pregledali smo što se sve zbiva u nekolicini gradova u regiji te odabrali naše nove preporuke za ovaj vikend. Uživajte, plešite, čuvajte se!

Barutana, Beograd
Henry Saiz (27.09.)

Španjolski DJ, producent i live-act artist - Henry Saiz, po prvi put stiže u Barutanu, u sklopu vikenda zatvaranja programa. Beogradska publika do sada se sa Saizom imala priliku upoznati kroz dva live-nastupa s bendom, a ovom prilikom stiže predstaviti svoj DJ set. Podršku pružaju Bokee, Coeus, Lukai.

Upad: 890 rsd (parter), 1290 rsd (VIP)

Masters, Zagreb
Reform w/ Sergej Snooze & Luka Eterovic (27.09.)

Klupski serijal Reform za svoje novo izdanje u zagrebačkom Mastersu priprema još jednu deep-house/tech-house poslasticu, uz prepoznata imena domaće elektronske scene. Kao gosti večeri za deckovima će se naći Sergej Snooze i Luka Eterovic te MAC, a domaćin večeri je rezident programa, Nicole.

Opera Club, Zagreb
Music Unites People w/ Secondcity (27.09.)

Za svoje drugo clubbing izdanje, serijal Music Unites People predstavlja event u sklopu kojeg u zagrebačku Operu dovodi britansko-američkog DJ i producenta, imena Secondcity. Posljednjih 10-ak godina istaknuo se zamjećenim izdanjima za Defected Records, Ministry of Sound, Dirtybird...etikete, a sa singlom "I Wanna Feel" dosegnuo je i #1 UK Singles Chart. Domaću podršku pružaju Yakka i Brun Dux.

Upad: 40 kn (pretprodaja) / 80 kn (na ulazu)

Boogaloo Club, Zagreb
Future Scope Season Opening w/ Fatima Haji & Du'Art (28.09.)

Future Scope serijal započinje novu sezonu programa u klubu Boogaloo, a tim povodom glavna gošća večeri je španjolska kraljica techna - Fatima Haji. Na sceni je prisutna gotovo dva desetljeća, a tijekom svoje karijere oblikovala je razne podžanrove techno glazbe i stekla poštovanje diljem svijeta, zahvaljujući svom jedinstvenom glazbenom odabiru i izvrsnim setovima. Uz nju, u Boogaloo se vraća miljenik zagrebačke publike Du'Art, a domaćini večeri su Zoky i Shipe.

Upad: 90 kn (pretprodaja) / 100, 120 kn (na ulazu)

Tunel, Rijeka
Brighton - All Nighter (28.09.)

Riječki klub ispod pruge - Tunel, započinje s novom sezonom clubbinga, čiji cilj je ugostiti regionalna DJ imena koja će glazbeno putovanje voditi čitavu noć. Kao prvi gost upravo takvog programa je zagrebački DJ Brighton, koji ovom prigodom priprema jedan specijalni all-nighter.

Upad: 20 kn

Next Page
Loading...
Loading...