Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 28/05/2021

Kombinirane vikend preporuke iz regije i svijeta

  • Mixmag Adria I Foto: Picsbyphoenix
  • 28 May 2021

Kombinirane preporuka za 'online' i 'in person' glazbene događaje, ovog tjedna već pomalo, naginju prema 'in person' opciji. Ako ste se okuražili i odlučili malo izaći, a ako i niste, provjerite naš izbor za ovaj vikenda, 28., 29. i 30. svibnja/maja 2021.

Pločnik, Zagreb // 28.05.
Zvuci Dnevne Sobe w/ Low Comitee

Tradicionalno započinjemo ipak s Pločnikom i Zvucima Dnevne Sobe. U petak, od 20h i u izravnom prijenosu na Radiju 808, na rasporedu je tandem Low Comitee i njihova roots/reggae/dub selekcija.

Ulaz: slobodan.

Tunel, Rijeka // 29.05.
Klackanje w/ Fryer & Boodale

Tunel nastavlja s tranzicijskim poslijepodnevno-večernjim programom. Ove subote, od 16h do 23h, ispod pruge se vraća popularno Klackanje s Fryerom i Boodaleom. Događaj je otvoren za posljetitelje.

Ulaz: slobodan.

Drugstore Beograd (Garden) // 28.05.
Marko Milosavljević, Phillie P, Nikola Vemić

U Gardenu beogradskog kluba Drugstore, u petak, od 17h, zabavljaju vas poznati beogradski DJ-i Marko Milosavljević, Phillie P i Nikola Vemić.

Ulaz: 400rsd.

KC Grad, Beograd // 28.05.
Banda Panda

I KC Grad ima tranzicijski program ovog vikenda. U petak od 17h do 21h, u bašti vas, nakon dugog vremena, očekuje poznata Banda Panda ekipa.

Ulaz: slobodan.

The Bunker, NYC // 29.-30.05.
No Way Back: Streaming From Beyond 2021

A preko oceana se i ovog vikenda održava nekoliko livestream maratona. U njujorškom Bunkeru program kreće u subotu i traje sve do ponedjeljka uz nastupe: Derek Plaslaiko, Mike Servito, Patrick Russell, Erika, BMG, Carlos Souffront, Solar, Bryan Kasenic, Raica, Adam Arthur, Mozhgan, Eris Drew i dr.

Ulaz: donacije.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...