Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Posljednji vikend u kolovozu donosi niz zanimljivosti

  • Mixmag Adria I Foto: Tyler Nix
  • 28 August 2020

Stigli smo i do posljednjeg vikenda u kolovozu. Vremenske prilike su zasad povoljne pa se još uvijek možemo zabavljati na otvorenom. Ako ne želite propustiti jedan od posljednjih toplih vikenda, odaberite nešto iz našeg pregleda glazbenih događaja u regiji, za 28. i 29. kolovoz/avgust 2020.

Jezero Jarun, Zagreb // 29.8.
Future Scope Open Air

Treće izdanje Future Scope Open Aira čeka nas ove subote na zagrebačkom Jarunu s glavnom zvijezdom, jednim od najatraktivnijih imena portugalske techno scene, Du’Artom.

Pored gosta, nastupit će i Petar Dundov, F.O.R.M. live te DJ Jock i Shipe. Program počinje već u 21h, a ulaznice su u prodaji putem sustava entrio.hr.

Aquarius, Zagreb // 28.08.
Kuća na Jezeru vol.4

Na terasi kluba Aquarius, u petak, od 18h, Casa predstavlja svoj glazbeni program Kuća na Jezeru, a ovaj put nastupaju Pips, Hibou i Vladimir Božić

Ulaz: slobodan.

Project Vojarna, Šibenik // 28.08.
Boris Brejcha

U petak Šibenik pleše u ritmu Projecta Vojarna, a gostuje tandem iz FCKNG Serious ekipe, Boris Brejcha i Ann Clue. Broj ulaznica je ograničen, a nalaze se u prodaji putem sustava adriaticket.com.

Revelin, Dubrovnik // 29.-30.08.
Solardo & Friends

Na terasi dubrovačkog Revelina, održat će se dvodnevni event Solardo & Friends, u organizaciji mančesterskog dvojca Marka Richardsa i Jamesa Eliota, poznatih kao Solardo. Program, u smanjenom kapacitetu, oba dana počinje već u 17h.

Ulaz: 150kn dnevna, 250kn dvodnevna ulaznica.

Telovadišče Ilirija, Lubljana // 27.-30.08.
SMILE Special Edition

Najavljen kao jedini festival ovog ljeta u Sloveniji, SMILE počinje u četvrtak i traje do nedjelje, s ograničenim kapacitetom na 440 ljudi po danu. Nastupaju: Fedde Le Grand, Maurice West, Pretty Pink, Tim Urbanya, Chrns, Josh Somen, Minless. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.

Silver & Smoke, Sarajevo // 28.08.
Eela & Rajot Outdoor

I ovog vikenda, sarajevski Silver & Smoke priređuje zabavu. U petak, od 16h, ovaj put na otvorenom, glazbu će birati Eela & Rajot.

Ulaz: 7bam.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...