Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 29/01/2021

Virtualne zabave na rasporedu su i ovog vikenda

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 29 January 2021

Dok traju previranja oko dinamike i učinkovitosti cjepiva za COVID-19, na glazbenoj sceni još nema konkretnih prognoza o tome kako bi nam moglo izgledati proljeće ili ljeto. Stoga vam, u iščekivanju nekih dobrih vijesti i ovog vikenda donosimo selekciju virtualnih glazbenih sadržaja iz regije i svijeta. Slijede preporuke DJ streamova za 29., 30. i 31. siječanj/januar 2021.

HUB 385, Zagreb // 30.01.
Magic Box Online koncert #4

U subotu, od 18h, na rasporedu je četvrti Magic Box Online koncert, u organizaciji Pozitivnog Ritma i Radija 808. Nastupaju: Alejuandro Buendija & Sinovi, Petar Dundov, Chui, Brain Holidays, Aklea Neon i Dimitrije Dimitrijević. Stream pratite preko YouTubea i stranice Radio 808.

Ulaz: slobodan.

Utopia, Boston // 29.01.
Jesse Saunders

U noći s petka na subotu (po srednjeeuropskom vremenu) pratite DJ stream legendarnog house producenta i DJ-a, Jessea Saundersa koji gostuje u serijalu Utopia iz Bostona.

Ulaz: slobodan.

techno-club.net // 30.01.
Techno Club Livestream

Livestream serijal techno-club.net i ovog vikenda ima bogat program, a subotnji line up predvode The Advent, Cari Lekebusch i Kim Cosmik.

Ulaz: 5, 10 i 20eur.

The Chill Out Tent // 31.01.
Edition 10

U nedjelju, od 19h, pratite deseto izdanje serijala The Chill Out Tent, a ovaj put nastupaju Chris Coco, Eddie Chacon, A Man Called Adam, Al Kent i dr.

Ulaz: slobodan.

Sundance Film Festival // 31.01.
Music in Cinema

U nedjelju, od 21h, u sklopu ovogodišnjeg virtualnog izdanja Sundance Film Festivala, uključite se u zanimljivi panel ''Music in Cinema'', u kojem gostuju King Britt i Fatima Al Qadiri.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...