Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 30/04/2021

Proslavite još jedan Praznik rada online

  • Mixmag Adria I Foto: Gaby Tenda
  • 30 April 2021

Praznik rada obično je značio prve open-air zabave, no na ljetnu uvertiru, ove ćemo se godine još malo strpiti. Iako su prognoze za ljeto u regiji, zasad vrlo dobre, plesati možemo, još uvijek, samo u intimnom okruženju. S obzirom na lijepo vrijeme, nitko vam ne brani da intimnu atmosferu preselite na neku open-air lokaciju po vašem izboru. Za sve vas koji ćete ipak potražiti neki glazbeni program online, donosimo preporuke virtualija i to za 30. travanj/april i 01./02. svibanj/maj 2021.

Pločnik, Zagreb // 30.04.
Zvuci dnevne sobe feat. BMJ

Pregled tradicionalno počinjemo s Pločnikom i njihovim serijalom Zvuci dnevne sobe, a u petak vas, od 20h očekuje alternativna selekcija koju predstavlja BMJ (Viibes), uz prijenos na Radiju 808.

Ulaz: slobodan.

Westfalenhalle Dortmund // 30.04.
#maydaystream

U petak, od 18h, u prijenosu iz Dortmunda, uživajte u #maydaystreamu i bogatom glazbenom programu: Anthony Rother, Clara Cuvé, Elli Acula, FJAAK (DJ Set),
Karotte, Marco Bailey, Pan-Pot, Thomas Hoffknecht.

Ulaz: slobodan.

Rave The Planet, Berlin // 30.04.
Instant Rave #049

Berlinski Rave The Planet i njihov stream serijal Instant Rave, u petak od 19h donosi DJ nastupe Kena Ishiija i Q'Heya te live act Hiroyukija Arakawe.

Ulaz: slobodan.

The Bunker NYC // 01.05.
Mike Servito

U subotu, od 21h po srednjeeuropskom vremenu, iz njujorškog Bunkera, pratite 9-satni DJ set dugogodišnjeg klupskog rezidenta Mikea Servita.

Ulaz: donacije.

Subraum Kollektiv // 01.05.
DisTanz

Još jedan prvomajski stream donosi berlinski Subraum Kollektiv. Za subotu, od 17h, pripremili su 12-satni DJ stream, uz nastupe: Renato Ratier, Tom Novy, Norman Weber (Luna City Express), Tonio Barrientos i dr.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...