Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Nakon gotovo pola ljeta, pred nama je jedan gotovo ''normalni'' vikend

  • Mixmag Adria I Foto: George Webster
  • 31 July 2020

Nakon nekoliko tjedana bombardiranja negativnim vijestima i novog vala otkazivanja ili odgoda glazbenih događanja, pred nama je jedan vikend koji nas podsjeća na neka veselija ljeta...

I danas vam donosimo pregled događaja koji nam vraćaju nadu u bolje sutra za 31. srpanja/jula, odnosno 01.kolovoza/avgusta 2020.

Jezero Jarun, Zagreb // 01.08.
Future Scope Open Air w/ Charlotte de Witte

Centralni događaj ovog vikenda u Zagrebu, svakako je subotnje gostovanje belgijske DJ zvijezde Charlotte de Witte, u sklopu Future Scope Open Aira, na jarunskom jezeru. Za ovo posebno gostovanje, Future Scope otvara svoja vrata već u 19 sati, a nastupit će još i Petar Dundov, Zoky, Senno & Sin, DJ Jock i Shipe. Na afteru u Boogaloou zabavljat će vas Mary, Dario i Matya.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio.

Tehnički muzej, Zagreb // 01.08.
Goulash Disco

U subotu, u sklopu Ljeta u Tehničkom, od 18h vas zabavlja vesela ekipa Goulash Disco rezident DJ tima.

Ulaz: slobodan.

Kula Kamerlengo, Trogir // 01.08.
Moondance Limited Edition

Moondance Festival pod pokroviteljstvom Beck'sa i Grada Trogira, vraća se u trogirsku kulu Kamerlengo u subotu 1.8. u limitiranom izdanju, uslijed epidemioloških mjera. Program predvode Handmade DJ Page (Tresor.Berlin (OFFICIAL)/Berlin), Ivan Komlinovic b2b Jan Kinčl, Skeptik aka Pero FullHouse i dr.

Ulaz: 130kn u pretprodaji, 150kn na dan.

585 klub, Bol na Braču // 01.08.-05.08.
Golden Horn Festival

Ovaj vikend, točnije 1.8., kreće novo izdanje Golden Horn Festivala, otvaraju ga PEZNT i Rea, a u sljedećih pet dana u Bol stižu i Kosta Radman, Mike Vale, Danceelectric, Dadoo, Joe 2 Shine i Tino Simich.

Dodatne informacije na Facebook stranicama 585 kluba.

Martinska, Šibenik // 31.07.-01.08.
Slurp! Festival

Ovaj petak i subotu, na jedinstvenu lokaciju u srcu Dalmacije, na Martinsku preko puta Šibenika, pristiže preko 20 glazbenih imena na deseto izdanje festivala elektroničke glazbe Slurp!. Glavni gosti festivala su talijanski duo Modular Project, a od domaćih DJ-a i producenata, s mahom inozemnom karijerom ističu se Insolate, PEZNT, DJ Jock, Jan Kinčl, Lawrence Klein, Andrea Ljekaj, Ilija Rudman, Antonio Zuza, Borut Cvajner, Disrupted project, Outcome i mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio.

Half, Beograd // 01.08.
Cvtkvc x Lukavi

Kolovoz u beogradskom Halfu otvaraju CVTKVC (Happy People | brosh) i Lukavi (Happy People | 4 x 4) koji sa svirkom počinju već u 17h.

Ulaz: slobodan do 18h, nakon 18h 500rsd.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...