Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag NYE preporuke

Preporučamo vam nekoliko virtualnih novogodišnjih tuluma

  • Mixmag Adria I Foto: Nagatoshi Shimamura
  • 30 December 2020

Ono što je sigurno, to je da će nam doček nove 2021. svima ostati u dugom sjećanju. No, ne zbog neke lude i nezaboravne zabave, nego zbog činjenice da novogodišnjih zabava nema. Bar ne onih na koje smo navikli. No, ipak, nekoliko virtualnih livestream programa pruža vam mogućnost da novogodišnju atmosferu pretočite i u svoje domove. Donosimo vam nekoliko preporuka i sretna vam Nova...

Boogaloo, Zagreb // 31.12.
FUTURE SCOPE NEW YEARS EVE 2021 (VIRTUAL STREAM EDITION)

Future Scope po prvi puta u vaše domove donosi virtualni novogodšnji party, uz nastupe Petra Dundova, E-Basea, Matyu, Shipea te Senna & Sina. Virtualno izdanje započet će u 22h i trajati do 04 ujutro. Ulaznice za novogodišnji online party u prodaji su putem sustava Entrio.

Ulaz: 40 kn.

Beatport // 31.12.
2020 Global Celebration

Beatport i Absolut organiziraju 24-satni novogodišnji DJ stream, s početkom već u 13h. Bogat program predvode Carl Cox, Nicole Moudaber, Honey Dijon, Jamie Jones, Patrick Topping, Nastia i dr.

Ulaz: slobodan.

Notre Dame, Paris // 31.12.
Jean Michel Jarre virtual concert

Ako ste raspoloženi za nešto posebno, onda definitivno preporučamo virtualni koncert Jeana Michelea Jarrea pod nazivom ''Welcome to the other side'', koji će ići u live prijenosu iz pariške katedrale Notre Dame, od 23:25.

Ulaz: slobodan.

Hot Mass // 31.12.
Hot Mass NYE

Organizacija Hot Mass virtualnim dočekom nove 2021. slavi 8 godina djelovanja, a njihov novogodišnji party počinje već u 15h, uz nastupe: ADAB, Boo Lean, DJ Aesthetics, Father Of Two, Gusto, Kerem Gokmen i dr.

Ulaz: 15usd.

O2 Arena, London //
PETE TONG & THE HERITAGE ORCHESTRA NYE STREAM

U londonskoj O2 Areni koja je zatvorena od ožujka, Pete Tong, Jules Buckley & The Heritage Orchestra održat će novogodišnji stream pod naslovom ''O Come All Ye Ravers'', uz nastup posebnih gostiju iznenađenja.

Ulaz: 12,50gbp.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...