Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Claude VonStroke slavi 15 godina Dirtybirda s novim albumom i turnejom

U pripremi su još i dokumentarna serija, knjiga te umjetnička izložba

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 14 January 2020
Claude VonStroke slavi 15 godina Dirtybirda s novim albumom i turnejom

Claude VonStroke slavi 15. godišnjicu svog uspješnog labela, Dirtybird, s novim albumom, “Freaks & Beaks”.

To je četvrti Vanstrokeov album a uključuje raznovrstan raspon pod-žanrova kao što su tech house, minimal, deep house i left-field. Album bi trebao biti objavljen 21. veljače, ali uoči izdanja izbacuje dva singla - “Youngblood” feat. Wyatt Marshall i “All My People In The House”. Album je prepun gromoglasnih basova i kinetičkih kick drumsa. Za “Freaks & Beaks” se možete predbilježiti ovdje.

21. veljače VonStroke će krenuti na svjetsku turneju s berlinskim Kater Blauom kao prvom stanicom, nakon čega će uslijediti londonski fabric te klubovi u SAD-u, Kanadi, Aziji i Južnoj Americi. Kako bi dodatno proslavila 15. godišnjicu i izdavanje albuma, VonStrokeova sestra Emily sastavila je dokumentarac o stvaranju “Freaks & Beaksa”. Prvi dio ove serije od šest nastavaka možete pogledati u nastavku.

Label će ove godine objaviti i knjigu koju će predstaviti u Londonu i New Yorku a u pripremi je i umjetnička izložba u Los Angelesu.

Dirtybird je počeo kao mali party da bi prerastao u veliku, stalno rastuću zajednicu a po mišljenju Mixmaga, riječ je o najboljem labelu nedavno završenog desetljeća.

Load the next article
Loading...
Loading...