Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Beatz 'N' Instruments ovo ljeto obogaćuje program 585 Cluba

Elektronika i live instrumentima uz nastupe stranih i regionalnih imena

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 23 July 2019
Beatz 'N' Instruments ovo ljeto obogaćuje program 585 Cluba

Polako, ali sigurno, Bol na Braču ponovno postaje omiljeno mjesto za izlazak, a tome pridonosti i 585 Club, sa svojim bogatim programom. Jedan od takvih programa je i Beatz 'N' Instruments, koji se tijekom srpnja i kolovoza četvrtkom održava na ovoj jadranskoj lokaciji, uz gostovanje niza interesantnih stranih i domaćih imena.

Nakon što je program otvoren uz nastupe britanske DJice Miss Mavrik i njemačkog DJ-a Iana Pooleyja, nastavlja se već ovog četvrtka, 25. srpnja uz gostovanje Silverlininga. Riječ je o britankom DJ-u i producentu, s karijerom dugom dva deseteljća, tijekom koje je objavio više od 150 naslova pod raznim umjetničkim imenima. Svoje eklektične house, techno i electro-groove nastupe predstavio je publici diljem svijeta, a jedna od postaja ovog ljeta bit će mu upravo 585 Club.

U kolovozu će se program nastaviti u četvrtak 15.08., nastupom sve zamjećenijeg dua Jan Kincl & Reggies Katie. Prvi je techno i house DJ i producent, drugi jazz-klavijaturist, a zajedno su deep-house/jazz duo, interesantne live izvedbe, što ih ujedno čini jednim od istaknutijih glazbenih imena s ovog prostora.

Tjedan dana kasnije, 22. kolovoza, u sklopu programa nastupit će veteran regionalne elektroničke scene - Eddy Ramich, koji ove godine obilježava i 30 godina DJ karijere. Tijekom čitave 2019. različitim nastupima i projektima slavi ovu jubilarnu brojku, a jedna od tih proslava bit će i ovaj nastup.

Beatz'N'Instruments program kraju će privesti Virgin Helena, 27. kolovoza, koja će u svom prepoznatljivom stilu kroz DJ set nastojati ispričati priču, hipnotičkim i snažnim deep & sezy jazzy house melodijama, upotpunjenim oštrim techno beatovima.

585 Club širom je otvorio svoja vrata, a nizom raznovrsnih programa publici iz tjedna u tjedan predstavlja interesantna imena elektroničke scene, kako svjetske tako i regionalne. Jedan od takvih programa je upravo predstavljeni Beatz 'N' Instruments, koji spaja elektroničku glazbu s live instrumentima.

Više informacija pronađite na službenoj stranici 585 Cluba, a ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se kupiti putem sustava Ticketshop te na blagajni kluba.

Load the next article
Loading...
Loading...