Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Kolovoz u 585 Clubu započinje uz Golden Horn festival

Line-up petodnevnog festivala predvode Mark Knight i Sigma

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 29 July 2019
Kolovoz u 585 Clubu započinje uz Golden Horn festival

S prvim danom mjeseca kolovoza 585 Club će predstaviti novi program, kojim obogaćuju ljetne mjesece u Bolu na Braču. Naime, od 1. do 5 kolovoza održat će se petodnevni Golden Horn festival, čiji line-up predvode Mark Knight i Sigma!

Popularni britanski DJ i producent Mark Knight, vraća se u 585 Club, a ovom prilikom će otvoriti festival, 1. kolovoza. S karijerom dužom od desetljeća, jedan je od najprodavanijih Beatport izvođača svih vremena, a može se pohvaliti i nominacijama za nagradu Grammy. No, unatoč svim nagradama i priznanjima, nikada se nije odmarao na lovorikama, već je kao jedan od najcjenjenijih igrača u industriji nastavio pomicati granice i postavljati nove standarde svake godine. Mark Knight stoji i iza Toolrom Records, labela koji je postao jedan od najznačajnijih svjetskih izdavača house i techno žanrova!

Britanski drum & bass duo Sigma, kojeg čine Cameron Edwards i Joe Lenzie, također će biti gosti Golden Horn festivala. Nakon nastupa na svjetskim pozornicama kao što su Glastonbury, Bestival, Reading & Leeds, Creamfields, SW4, Pukklepop i Sziget...postaja će im biti i Bol na Braču, a njihov nastup je zakazan za 3. kolovoza.

Uz strana imena, u sklopu festivala će nastupiti i domaće snage - 2. kolovoza za dobru večer brinut će rezident kluba Tom Bug, nagrađivani hrvatski DJ i producent, s više od 17 godina djelovanja, dok će se 4. kolovoza za deckovima naći duo Vanillaz, čiji singl "Gold" je službena pjesma ovogodišnje kampanje 585 Cluba.

Više informacija pronađite na službenoj stranici 585 Cluba, a ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se kupiti putem sustava Ticketshop te na blagajni kluba.

Load the next article
Loading...
Loading...