Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Sigala i Example ovog kolovoza u 585 Clubu

Još jedan svjetski party brand u Bolu na Braču - Club MTV

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 9 August 2019
Sigala i Example ovog kolovoza u 585 Clubu

Bol na Braču ovog ljeta je domaćin još jednog svjetskog party branda - popularni 585 Club u sklopu svog bogatog ljetnog programa predstavlja Club MTV, clubbing serijala u sklopu kojih će ugostiti zvučna inozemna DJ i producentska imena.

Britanski DJ i producent Sigala, pravog imena Bruce Fielder, karijeru je započeo nedavno, 2015. godine, te u vrlo kratkom roku postao jedno od najperspektivnijih UK imena mlađe generacije. Može se pohvaliti s nizom platinasto i zlatno obojanih singlova, milijunima streamova na Spotifyju, visokim pozicijama UK chartova...Sa svojim dobro poznatim singlovima "Came Here For Love", "Sweet Lovin", "Give Me Your Love"...svojim nastupom, 16. kolovoza, obogatit će i Club MTV program u 585 Clubu.

Kraj kolovoza, točnije 30.08., u sklopu navedenog programa nastupit će još jedno britansko ime - Example, iza kojeg se krije Elliot John Gleave. U posljednjih 15-ak godina glazbene aktivnosti objavio je šest albuma, nastupao u više od 60 zemalja svijeta, i objavio hit-singlove "Changed The Way You Kiss Me", "Kickstarts", "Stay Awake"... U 585 Clubu ovom prilikom će se predstaviti u live-act izdanju!

Dodatne informacije o svim programima 585 Cluba pronađite na službenoj stranici, a ulaznice za sve programe mogu se kupiti putem sustava Ticketshopa, kao i na blagajni kluba.

16.08. Sigala - Kupi ulaznicu
30.08. Example - Kupi ulaznicu

Load the next article
Loading...
Loading...