Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Yulia Niko ove subote gošća Copacabana Beat eventa u Plominu

Novi party u organizaciji Seriously Twisted kolektiva

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 August 2019
Yulia Niko ove subote gošća Copacabana Beat eventa u Plominu

Ove subote, 3. kolovoza, beach bar Copacabana u Plominu ponovno će postati središte okupljanja ljubitelja elektronske glazbe, a povod tome je "Copacabana Beat" party, u organizaciji Seriously Twisted kolektiva.

Nakon puno kruzanja i raznih gostovanja, spomenuta ekipa se vraća kući te za svoj prvi ljetni home-made event odabrali su dobro poznatu Copacabana plažu u Plomin Luci. Upravo se ta lokacija do sada dokazala kao odličan izbor za ples do jutarnjih sati, stoga je s razlogom odabrana i za ovo događanja.

Kao glavna gošća večeri najavljena je Yulia Niko, cijenjena DJ-ica, producentica i vlasnica labela, rodom iz Rusije, gdje je glazbeni zanat naučila i usavršila u klubovima rodnog grada Sochia, prije nego se preselila u SAD i tamo postala rezident DJ u Verbotenu, Brooklynu i Heartu Miami. Trenutno živi u Berlinu, a uz DJ setove koje predstavlja nastupajući diljem svijeta, vodi i uspješnu izdavačku kuću Tochno Techno, koa izdaje samo vinile.

Uz Yuliju, gost večeri je i Life4Funk, predstavnik riječke underground sceme, a u ulozi domaćina su Tino Dobrić i Marin Biočić, iz Seriously Twisted kolektiva.

"Copacabana Beat" party započet će u 22 sata, trajati do 6 sati ujutro, a ulaznice po cijeni od 50 kuna moći se kupiti na ulazu, na dan eventa.

Load the next article
Loading...
Loading...