Menu
Home Novosti Menu
Novosti

ABBA se vraća s novom glazbom, nakon 39 godina pauze

Supergrupa će ove godine objaviti pet novih pjesama

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 26 August 2021
ABBA se vraća s novom glazbom, nakon 39 godina pauze

Nakon 39 godina pauze, ABBA se vraća s novom glazbom. Sljedećeg petka švedska se supergrupa vraća nakon skoro četiri desetljeća kako bi sudjelovali na takozvanom ‘ABBA Voyageu’ gdje će predstaviti svoje nove pjesme.
Pojavila se web stranica, jednostavno nazvana “ABBA Voyage” na kojoj stoji: “Registrirajte se kako biste prvi čuli više.”
ABBA Voyage će imati hologramski show u Londonu, uz kazalište posebno izgrađeno za taj projekt. Björn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad, četiri člana ABBA-e, bit će projicirani kao mlađe verzije sebe. Projekcije su nazvane 'ABBAtars' i moći će izvoditi pjesme i govoriti s publikom tijekom emisija uživo.
Od petka, 3. rujna, dugo čekanje na novu glazbu švedskih zvijezda bit će gotovo. Objavljivanje novog materijala prvotno je odgođeno kada su se prvi put pojavile glasine 2018. nakon što je kvartet najavio da žele stvarati novu glazbu nakon 35 godina, a kasnije i 2020. To je također odgođeno zbog pandemije.
Geoff Lloyd, voditelj podcasta Reasons To Be Cheerful izjavio je u ime supergrupe da će objaviti pet novih pjesama 2021. Nakon što je neko vrijeme proveo s Björnom, voditelj podcasta rekao je: “On je u karanteni, ima otok u štokholmskom arhipelagu. Snimili su pet novih pjesama. Trebali su ih objaviti krajem prošle godine ... Zbog tehničkih poteškoća i pandemije, stvari su odgođene. Ali obećao mi je da će nova glazba izaći 2021”, zaključio je.

Load the next article
Loading...
Loading...