Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Amsterdam Dance Event najavljuje drugi val izvođača svog ovogodišnjeg izdanja

Među artistima koji su uključeni u line-up su i Carl Craig, Jane Fitz, Kerri Chandler, Marcel Dettmann, Moodymann, Palms Trax...

  • Mixmag/Pexels
  • 5 September 2024
Amsterdam Dance Event najavljuje drugi val izvođača svog ovogodišnjeg izdanja

Amsterdam Dance Event (ADE) najavljuje drugi val DJ-a i umjetnika koji se očekuju na ovogodišnjem izdanju, koje će se održati od 16. do 20. listopada na više mjesta po nizozemskoj prijestolnici.

S očekivanih 3000 umjetnika za koje se očekuje da će nastupati tijekom tih pet dana, line-up je nedavno proširen s imenima kao što su Carl Craig, Kerri Chandler, Marcel Dettmann, Moodymann, Adam Beyer, Amelie Lens, Anyma, Charlotte de Witte, Gene on Earth, Job Jobse, Mau P, Peach, Louie Vega, Martin Garrix, Chris Stussy, Palms Trax... Oni su se pridružili već poznatom line-upu s artistima - Honey Dijon, Four Tet, Peggy Gou, FJAAK, Brutalismus 3000, Major League DJz, The Martinez Brothers, Caribou i Jeff Mills.

ADE, proslava elektroničke glazbe osmišljena kako bi pogurala industriju prema naprijed, ugostit će neke od gore spomenutih umjetnika i na brojnim konferencijama, razgovorima i panel raspravama, usredotočenim na teme poput turneje, live evenata i sl.

Završni program bit će otkriven uskoro; ulaznice potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...