Menu
Home Novosti Menu
Eventi

ADRIA OUTDOOR SESSION: Baška, otok Krk

Gost ljetnog sessiona je opatijski veteran DJ Amor

  • Arsen Pavešić I Foto: Promo
  • 6 September 2021
ADRIA OUTDOOR SESSION: Baška, otok Krk

Adria Outdoor Session, projekt koji su pokrenuli Ivan Bojčić, Tom Pasanec i glazbeni portal Mixmag Adria ide dalje! Misao vodilja AOS-a je inovativna forma promocije hrvatskog turizma, turističkih destinacija i outdoor aktivnosti te povijesnih i drugih znamenitosti, uz predstavljanje regionalnih izvođača elektroničke glazbe...

Nakon proljetnog sessiona, u kojem je gostovao Boo Dale na redu je spektakularni ljetni Adria Outdoor Session, snimljen u Baški, na otoku Krku, zapravo nasred mora, na drvenoj platformi ispred poznate Vele plaže. Za ovaj nesvakidašnji DJ pult, ovom je prilikom stao Amor, zasigurno jedan od dugovječnijih izvođača na domaćoj klupskoj sceni i ikona house glazbe na Liburnijskoj rivijeri. Amora se neki sjećaju još iz perioda tandema Amor & Darian, s kraja 90-ih i rezidencije na malom flooru Ambasade Gavioli, nakon čega je nastavio samostalno nastupati i producirati. Bio je i član DJ tima Bodyjack te producentskog dua Highland Brothers, a danas glazbu objavljuje i pod imenom Kiano.

AOS iz Baške, premijerno ćemo emitirati u četvrtak, 09.09., u 20h, a osim glazbe, možete očekivati, kao i dosad, pregršt kadrova outdoor aktivnosti s bašćanskih brda i plaža, kao i panoramske snimke južnog djela otoka Krka.
Realizaciju ovoga projekta potpomognula je i Turistička zajednica Općine Baška.

Premijeru Adria Outdoor Sessiona iz Baške možete pogledati na Mixmag Adria Facebook fan pageu i YouTube kanalu, putem Facebook stranice Visit Baška te na portalu Mixmag Adria.

Load the next article
Loading...
Loading...