Menu
Home Novosti Menu
Eventi

[PLACES] by Valamar presents MAGICO DISCO

Dobar party na bazenu uz Bena Böhmera i Phil&Derek (Cercle)

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 September 2021
[PLACES] by Valamar presents MAGICO DISCO

Zamišljen kao opušteni ljetni party kojim se slavi lansiranje novog brenda [PLACES] by Valamar i dugo toplo ljeto na najsunčanijem otoku Jadrana, MAGICO DISCO će ugostiti zvjezdana imena internacionalne house i elektro scene.

Berlinski producent Ben Böhmer nastupit će u subotu 04.09.2021. u HVAR [PLACESHOTEL] kao headliner MAGICO DISCO partya. Pozornicu će dijeliti sa dobro poznatim DJ duom Phil&Derek koji stoje iza planetarno popularnog livestream medija Cercle Music, poznatom po nastupima nekih od najvećih svjetskih DJ-a na zadivljujućim lokacijama diljem planeta.

U skladu s trenutačnom situacijom, ovaj je događaj isključivo namijenjen gostima hotela, pa organizatori zovu na boravak u novom [PLACESHOTEL] na Hvaru ili hotelu Arkada Sunny by Valamar. Hotel je poznat po svojim izvanredno udobnim krevetima koji će vam odlično poslužiti nakon partyja.

Usmjeren na mlađu generaciju, [PLACES] by Valamar novi je koncept za modernog putnika, koji posebno vrednuje jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost. Kombinirajući rado viđenu boho estetiku, fleksibilnost i mogućnost izbora, istodobno pokazuje ljepotu opuštenog mediteranskog načina života i u fokus stavlja jedinstveni doživljaj destinacije i njenih posebnosti. Više o [PLACES] by Valamar brendu, kao i o samom HVAR [PLACESHOTEL] može se vidjeti OVDJE, link na event provjerite - OVDJE a u nastavku pogledajte timetable partyja:

16:00 - 17:30 MARC GRABBER
17:30 - 19:00 YAKKA
19:00 - 20:30 DANCElectricPHILIPE
20:30 - 22:30 PHIL & DEREK (Cercle)
22:30 - 24:00 BEN BÖHMER (live)

Load the next article
Loading...
Loading...