Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dolazi nam Amelie Lens

Party je na zagrebačkom Jarunu 3. rujna u organizaciji Future Scopea

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 August 2021
Dolazi nam Amelie Lens

U petak, 3. rujna, na zagrebački Jarun dolazi Amelie Lens. Future Scope w. Amelie Lens počinje u 18h, a uz ovu belgijsku zvijezdu, nastupit će i francuski DJ i producent AIROD, Dj Jock i Shipe.

Amelie Lens je još od početka svoje karijere prigrlila techno zvuk doziran acidom i postala ključno ime na svim line up-ovima svijeta. Vlasnica je imprinta LENSKE, rezidentica BBC Radia 1, ali i jedna od rijetkih koji imaju priliku ugostiti DJ-eve na svom stageu na Tomorrowlandu. S AIROD-om je nedavno surađivala na EP-u “Raver’s Heart”.

AIROD-ove setove krasi surov i brz techno, a ono što ga osobito izdvaja od drugih jest činjenica da preferira svirati neobjavljene stvari. Uz konstantni rad na produkciji, AIROD je osnovao i vlastiti label pod imenom Elixyr Records te time osigurao svoju titulu jednog od najzanimljivijih techno izvodača.

Ovom opasnom dvojcu pridružit će se i naš DJ Jock koji je nedavno ostvario suradnju s Get Physical Musicom i objavio nešto izvan svog dosadašnjeg opusa. Uz potpis na Intecu Carla Coxa i nagrade Ambasadora, zasigurno je postao jedan od najaktualnijih DJ-eva na našim područjima. Kao finale line upa, večer će okruniti i organizator Future Scopea, Shipe koji, osim što je doveo neka od najvećih imena u našu zemlju, zajedno s njima je dijelio i DJ pult. Rezident je zagrebačkog Boogalooa, ali i ime koje ćete vidjeti u b2b kombinacijama s Jockom i Petrom Dundovom.

Ulaznice možete nabaviti ovdje a mi dijelimo dvije besplatne ulaznice na našem IG profilu.

TIMETABLE:

18.00 - 20.00 warm up powered by Stribor
20.00 - 22.30 SHIPE
22.30 - 00.30 AMELIE LENS
00.30 - 02.30 AIROD
02.30 - 04.00 DJ JOCK

Load the next article
Loading...
Loading...