Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Beatport katalog od sada možete povezati s rekordbox softverom

Dostupna je integracija Beatport LINK usluge s Pioneerovim sofverom

  • Mixmag Adria I Foto: Beatport
  • 7 July 2019
Beatport katalog od sada možete povezati s rekordbox softverom

Još u svibnju, Beatport je predstavio vrlo praktičnu uslugu Beatport LINK, koja svojim pretplatnicima / DJ-ima omogućava streaming vrlo opsežnog kataloga ove glazbene platforme, izravno u softver za izvedbu.

Nakon što je beta-verzija bila dostupna za prvu integraciju DJ softvera i Beatporta putem aplikacije Pioneer DJ WeDJ, priča dobiva svoj nastavak. Intergracija LINK-a od sada je u svojoj beta-verziji kompatibilna i s Pioneerovim DJ rekordbox softverom! Pretplatnici tako sada mogu preslušati i u mixevima koristiti pjesme iz čitavog Beatport kataloga, prije nego što odluče određenu traku zasebno kupiti putem Beatporta.

"Trenutno većina DJ-a ne može streamati glazbu direktno u svoj klupski set" objašnjava Robb McDaniels, CEO Beatporta i nastavlja "S našom novom offline tehnologijom, DJ-evi koji koriste laptop od sada mogu odabrane Beatport trake iz čitavog kataloga povući u offline mode, bez da brinu o dostupnom Wi-Fi-u, i zatim ih povezati s rekordbox softverom. Ovaj izniman napredak omogućit će DJ-evima da imaju dostupnu veliku količinu novih traka koje mogu ponijeti sa sobom na gig-ove i zatim ih kombinirati sa svojom postojećom kolekcijom".

Beatport Link dostupan je u raznim pretplatničkim varijantama, od $14,99 mjesečno do $59,99 mjesečno, a interesantno je kako je u ponudi i 30-dnevni trial period. Ovisno o opciji koju odaberete, softver omogućava laptop DJ-evima da u offline mode-u preuzmu 50 ili 100 traka, koje se zatim mogu koristiti u mixevima i u klupskom okruženju, bez spajanja na internet. Također, vrijedi znati i da je trenutno dostupan samo za Mac.

Prema službenoj stranici, nakon WeDJ i rekordbox integracije, na jesen se očekuje integracija s VirtualDJ i Denon DJ softverima.

Load the next article
Loading...
Loading...