Menu
Home Novosti Menu
Tech

Beatport LINK od sada dostupan i za Virtual DJ 2020

Nova integracija Beatportove streaming usluge

  • Mixmag I Foto: Promo
  • 29 September 2019
Beatport LINK od sada dostupan i za Virtual DJ 2020

Nakon što je u srpnju objavljeno kako je Beatport LINK dostupan za integraciju s Pioneerovim rekordbox DJ sofverom, stiže nam vijest kako je ovaj pretplatnički streaming servis od sada moguće povezati i s Virtual DJ 2020 sučeljem!

Tvrtka Atomix je nedavno predstavila redizajniranu platformu Virtual DJ 2020. Već na prvu je vidljivo kako je softver dobio modernije vizualno korisničko sučelje, a uz niz updateova, jedan od glavnih je kompatibilnost s Beatport LINK uslugom.

"S više od 100,000,000 downloada, VirtualDJ je jedan od najkorištenijih DJ softvera u svijetu i stoga smo jako sretni što našem Beatport LINK eko-sistemu dodajemo ovu značajnu zajednicu korisnika" otkrio je Robb McDaniels, Beatport CEO.

Podsjećamo, Beatport LINK je nova usluga ove svjetski poznate platforme, koja korisnicima omogućava direktan stream Beatport kataloga u DJ softver koji koriste. Nudi niz interesantnih opcija, a usluga je dostupna u raznim pretplatničkim varijantama, d $14,99 mjesečno do $59,99 mjesečno. Dostupan je u 30-dnevni trial period. Prema najavi na Beatportovoj službenoj stranici, uskoro se može očekivati i integracija s Denon DJ.

Upute kako povezati Beatport LINK i Virtual DJ 2020 pronađite na beatport.com.

Load the next article
Loading...
Loading...