Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dance duo Bedouin predstavio singl 'Voices In My Head' sa skorašnjeg debitantskog albuma 'Temple of Dreams'

Singl izlazi 10. veljače a album kasnije ove godine

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 January 2023
Dance duo Bedouin predstavio singl 'Voices In My Head' sa skorašnjeg debitantskog albuma 'Temple of Dreams'

Cijenjeni dance duo Bedouin predstavio singl “Voices In My Head”. Riječ je o singlu koji će se naći i na njihovom dugoočekivanom debi albumu 'Temple of Dreams' planiranom za kasnije ove godine. Singl “Voices In My Head” uključuje vokale Tamera Malkija i Ramija Abousabea u mističnom duetu koji se isprepliće kroz niz moćnih udaraljki. Singl izlazi 10. veljače preko etikete ovog dua iz Miamija, Human by Default.

Američki dvojac pionir je prepoznatljivog i bezvremenskog zvuka a njihove produkcije predstavljene su na nekim od najpoznatijih svjetskih etiketa kao što su Crosstown Rebels, Get Physical, All Day I Dream, a odnedavno i na njihovom vlastitom izdanju - Human By Default. Odabrana izdanja velikih izdavačkih kuća uključuju remixeve za Black Coffee i Virgila Abloha na Ultra i Sony/Universal. Ova dva glazbenika, pjevača, tekstopisca i producenta provela su veći dio desetljeća fino ugađajući svoj zvuk, koji crpi iz njihovog bliskoistočnog nasljeđa jednako kao i iz njihovih putovanja svijetom kao DJ-i. Odabir “Voices In My Head” kao singla, postavlja ton nadolazećeg albuma, što Malki objašnjava kao priliku za “eksperimentiranje i pomicanje granica”. Razlikuje se od njihovog prethodnog rada jer je namjera albuma biti duboko iskustvo slušanja za fanove, a ne gomila klupskih cutova. Višestruko talentirani umjetnici nastojali su s novim albumom stvoriti bezvremenski zvuk. Malki naglašava da se album nalazi između “onoga što sviramo na pozornicama diljem svijeta i onoga što smo sposobni napisati i producirati kao glazbenici i producenti. Htjeli smo nadmašiti očekivanja i predstaviti nešto što možda mislite ili osjećate da ste već čuli, a ipak je to nešto potpuno novo, nešto što se od nas možda i niste baš očekivali.”

Dok se pripremaju za izdavanje svog prvog albuma i voljenu Saga rezidenciju u vrhunskom klubu Pacha na Ibizi, Bedouin donose mističnost i složenost na plesni podij s pjesmom “Voices In My Head”. Nova glazba Beduina znak je da su ova dva umjetnika na vrhuncu a kako zvuče, provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...